Άγρια ληστεία με θύμα ηλικιωμένη στον Πολιχνίτο Λέσβου

Στην εξιχνίαση της βίαιης ληστείας που είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο, από έναν άνδρα ο οποίος είχε εισβάλει στο σπίτι μιας ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης και την χτύπησε αλύπητα, έφτασαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Η άτυχη ηλικιωμένη είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές όταν βρέθηκε μπροστά σε έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος της επιτέθηκε, την εξουδετέρωσε χτυπώντας την με γροθιές και ερεύνησε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, ώσπου ανακάλυψε τις οικονομίες που φύλαγε. Ο δράστης άρπαξε το ποσό των 1.400 ευρώ κι έπειτα τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την πρώτη στιγμή, την έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του κακοποιού είχαν αναλάβει οι αστυνομικοί του τμήματος Αγιάσου. Από τα στοιχεία της έρευνας ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας που κατοικεί στη Μυτιλήνη και ενημερώθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι τον συνέλαβαν την Παρασκευή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.