Άνθης: Γιατί μίλησα δημόσια για τις καταγγελίες

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Άνθης.

 

Πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Άνθης συγκλόνισε το κοινό όταν εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος ήταν το δεύτερο θύμα στην ιστορία του Νίκου Σ..

Ο Δημήτρης Άνθης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν θα έβγαινε να μιλήσει δημοσίως και το έκανε μόνο επειδή είχε εμπλοκή στην υπόθεση του Νίκου Σ. Στην ίδια ανάρτηση ξέσπασε και κατά όλων εκείνων που παραθέτουν ανακριβή στοιχεία και βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα, με μοναδικό σκοπό το κουτσομπολιό.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής

«ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ
Το μήνυμα που θελω να περάσω αφορά την ενδοοικογενειακή κακοποίηση που καθορίζει τον χαρακτήρα κάθε παιδιού που έχει την ατυχία να την υποστεί και ίσως γι’αυτο κι εγω δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω κάποιες καταστάσεις στην ζωή μου γιατί το τραύμα ήταν βαθύ και με ταλαιπώρησε πολλά χρόνια. Αντιλαμβάνομαι πως το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στην υπόθεση της καταγγελίας μου, που αφορά τον ηθοποιό – σκηνοθέτη και γι’ αυτό βγήκα και μιλησα. Αν δεν είχε εμπλοκή στη υπόθεση που αφορά τον Νικο Σ., δεν είχα σκοπό να βγω να μιλήσω δημόσια. Θα έκανα την καταγγελία μου στις αρμόδιες αρχές χωρίς να το μάθει κανείς. Όμως το ήθος μου δεν μου επέτρεψε να αποσιωποιήσω μια τέτοια σημαντική πληροφορία και θεώρησα σωστό να πω αυτά που γνωρίζω και πώς συνδέονται οι δύο υποθέσεις. Αυτό το αναφέρω ακόμα μια φορά για όσους δεν το κατάλαβαν και παραθέτουν ανακριβή στοιχεία, διαμορφώνουν απόψεις και βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα, καθαρά και μόνο για να κουτσομπολέψουν».