Ένα βήμα πριν την παραγωγή το ηλεκτρικό BMW iNEXT

Επίσημα η BMW προγραμματίζει να παρουσιάσει το επόμενο ηλεκτρικό της SUV εντός του Νοεμβρίου.

Αυτό όμως δεν αποτρέπει τον κόσμο να φωτογραφίζει τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα, όπου τα βρίσκει.

όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια που κρύβει μόνο η μάσκα του. Ενδεικτικά, οι ικανότητες αυτόνομης οδήγησης που θα προσφέρει όταν κυκλοφορήσει, θα είναι ανώτερες από αυτές της ναυαρχίδας της φίρμας, Σειράς 7! Σε βάθος χρόνου οι Γερμανοί μηχανικοί μιλάνε για επίπεδο αυτονομίας 4, μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση όμως σήμερα είναι ότι αυτό θα προσεγγίζει το επίπεδο 3.

Οπτικά, όπως φανερώνουν και οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε ο χρήστης του Instagram @joelre98, το αυτοκίνητο δεν κρύβει τον όγκο του. το καμουφλάζ είναι πιο βαρύ στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, οι δύο πλευρές όμως του οχήματος φαίνονται αρκετά καθαρά.

Εάν ισχύουν οι φήμες που ακούγονται, η BMW σκοπεύει να προσφέρει τρεις διαφορετικές εκδόσεις iX (ίσως iX40, 50 και 60). Η μικρότερη θα αποδίδει 308 ίππους, η μεσαία 522 και η κορυφαία 610 ίππους! Αντίστοιχα κλιμακωτά θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής συσσωρευτών, με αυτονομίες που ακούγεται ότι θα κυμαίνονται μεταξύ 400 και 600 χιλιομέτρων, στον κύκλο WLTP.

Οι πωλήσεις του αυτοκινήτου λογικά θα ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2021, σε ένα εύρος τιμών περίπου 70-120.000 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.