Έτσι θα είναι η νέα Mercedes-AMG C63 Coupe Black Series;

652

Τα αυτοκίνητα με τη «σφραγίδα» της Mercedes-AMG είναι έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για έκδοση Black Series που είναι και ακόμα πιο σπάνια. Το ψηφιακό σκίτσο της C63 AMG Black Series, δίνει ρέστα δυναμισμού.

Όταν πρόκειται για συναρπαστικά αυτοκίνητα επιδόσεων με δυναμική εμφάνιση, είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι πιο ολοκληρωμένο από ένα μοντέλο της Mercedes-AMG– ειδικά όταν πρόκειται για τις εκδόσεις Black Series.

Η Mercedes-AMG Black Series φημίζεται για τις πιο «άγριες» δημιουργίες που η εταιρεία τολμά να κατασκευάσει, οι οποίες συνήθως συνοδεύονται από ανάλογα υψηλή τιμή αγοράς, εντυπωσιακή απόδοση και μια ογκώδη πίσω πτέρυγα που μοιάζει σαν να προέρχεται από μονοθέσιο της F1. Η Mercedes-AMG αποκάλυψε πρόσφατα το πιο άγριο αυτοκίνητό τους ακόμα, τη σειρά AMG GT Black και εμείς αναρωτηθήκαμε πώς θα μοιάζει η έκδοση Black Series του C63 Coupe. Προφανώς στο Carlifestyle είχαν την ίδια ακριβώς απορία αλλά και τη διάθεση να τη λύσουν με ένα δικό τους render που εμείς το βλέπουμε οριακά υπερβολικό αλλά σε γενικές γραμμές πετυχημένο σαν προσέγγιση.

Η Mercedes-AMG C63 S είναι η πιο ακραία έκδοση του coupe με βάση την C-Class μέχρι στιγμής και προσφέρει μερικά εντυπωσιακά στοιχεία απόδοσης. Τροφοδοτείται από ένα χειροποίητο twin turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων που αποδίδει 503 ίππους και 70,1 kgm ροπής. Για τα 100 χλμ./ώρα από στάση χρειάζεται μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και κάνει το 400άρι σε 11,9”. Όσον αφορά την έκδοση Black Series του C63, περιμένουμε περισσότερη ισχύ και μικρότερο βάρος, όπως συνήθως συμβαίνει με τα Black Series μοντέλα, που διαθέτουν πολύ ανθρακόνημα και άλλα εξωτικά υλικά.