Έτσι θα είναι το επόμενο Jeep Grand Cherokee (Pics)

Όλες οι πληροφορίες για τον σχεδιασμό του επόμενου Grand Cherokee, τόσο για το εξωτερικό του, όσο και για το εσωτερικό.

Παρόλο που η επόμενη γενιά του έχει προγραμματιστεί για το 2022 και θα προηγηθεί μικρή ανανέωση το 2021 με το MY 2021, μπορούμε με βάση τις πληροφορίες που συλλέξαμε να προβλέψουμε σε μεγάλο βαθμό πως θα μοιάζει το επόμενο Jeep Grand Cherokee.

To motor1.com ισχυρίζεται πως το Rendering που δημοσίευσε για το επόμενο Grand Cherokee, το αναπαριστά κατά 99%. Η τολμηρή απόδοση επιτρέπεται για αυτό το λόγο. Αν και υπάρχουν ακόμη κάποιες ασαφείς λεπτομέρειες για το τελικό στιλ, η παρουσίαση του Jeep Grand Wagoneer, έδωσε αρκετές πρόσθετες ενδείξεις για την κατεύθυνση σχεδιασμού του νέου Jeep.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο είναι πως οι το motor1, ήρθε πρόσφατα σε επαφή με κάποιες αξιόπιστες πηγές που προσέφεραν νέες πληροφορίες για το επερχόμενο SUV.


Οι πληροφορίες ζωγράφισαν μια πολύ σαφή εικόνα, η οποία επιβεβαιώνει στις αποδόσεις που φαίνονται παραπάνω, αντιπροσωπεύοντας το 99% των ισχυρισμών για αυτά τα σχέδια.

Το εμπρόσθιο τμήμα είναι μια μικρογραφία του Grand Wagoneer, με τις 7 κάθετες γρίλιες να στέκουν επιβλητικές. Στο πίσω μέρος βλέπουμε εντονες επιρροές από το πρωτότυπο Yuntu του 2017 με πολύ πιο απαλές γραμμές και λεπτά φωτιστικά σώματα πίσω.

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια θα είναι έκδηλη, με καλής ποιότητας υλικά και λιτές γραμμές, ενώ η κεντρική κονσόλα θα χαρακτηρίζεται από την παρουσία του Uconnect με μεγάλη οθόνη αφής OLED, ενώ η χρήση ξύλινων λεπτομερειών στο ταμπλό θα αυξάνει την αίσθηση φινέτσας και πολυτελείας. Στα αξιοσημείωτα θα είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων πίσω από το τιμόνι.

Μηχανικά θα πρέπει να περιμένουμε τους γνωστούς βενζινοκινητήρες από το νέο Wrangler, το δίλιτρο τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο με απόδοση 270 ίππους και 400Nm ροπής, ο οποίος με την Plug-in υβριδική τεχνολογία   αποδίδει 375 ίππους και 637 Nm ροπής και τον V6 των 3.6 λίτρων απόδοσης 280 ίππων.

Το Grand Cherokee είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφαλαία στην ιστορία της αμερικανικής εταιρείας, για αυτό και την νέα γενιά θα την φροντίσει ιδιαίτερα ώστε να πρωταγωνιστήσει και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού.