Όλη η αλήθεια για την επιστροφή της Ανθής στο «Survivor»

Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη πως υπάρχει περίπτωση η Ανθή Σαλαγκούδη να επιστρέψει στο «Survivor» – μετά μάλιστα και από την αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη. Μετά από μια σχετικά σύντομη παραμονή, η Ανθή Σαλαγκούδη βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, καθώς επέστρεψε με πτήση από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, δεν αναμένεται προς το παρόν να αξιοποιηθεί ούτε στον ΣΚΑΪ, αλλά ούτε και σε κάποιο από τα υπό σχεδιασμό πρότζεκτ της Acun Medya για την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή, το «Survivor» συνεχίζει να καλπάζει στους πίνακες τηλεθέασης προκαλώντας «πονοκέφαλο» στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Νέο ρεκόρ έκανε το επεισόδιο της Τετάρτης στο δυναμικό κοινό (18-54) φθάνοντας σε τέταρτο το 60,9%, ενώ σε λεπτό έφτασε και το 62,2%.

Σε επιμέρους κοινά, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, κατέγραψε σε λεπτό 90,7% τηλεθέαση στις γυναίκες 18-24! Η τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης κινήθηκε και αυτήν την εβδομάδα σε υψηλά επίπεδα, με το μέσο όρο στο δυναμικό κοινό να βρίσκεται στο επεισόδιο της Κυριακής στο 34% και στο 30,8% στο γενικό σύνολο του κοινού, όπου 3.342.712 τηλεθεατές το παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό.