Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη ένας ένας 19χρονος από το Μπαγκλαντές, μέσα στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων λαθρομεταναστών, στην οδό Χάου Σαμουήλ, στον Κολωνό, αφού πρώτα οι άγνωστοι τον λήστεψαν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/03).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες αφαίρεσαν από το θύμα τους το κινητό του τηλέφωνο, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι Αρχές συνέλαβαν δύο 18χρονους αιγυπτιακής καταγωγής που φιλοξενούνται επίσης στη δομή, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.
Όπως αποκαλύπτει στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ο @stavroforos_, πρόκειται για τη δομή ασυνόδευτων λαθρομεταναστών που ανήκει σε ΜΚΟ πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Ένας 19χρονος από το Μπαγκλαντές υπέστη άγριο ξυλοδαρμό μέσα στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων -της ΜΚΟ του πολιτευτή της ΝΔ- για να τον ληστέψουν.
Συνελήφθησαν δύο 18χρονοι Αιγύπτιοι που φιλοξενούνται επίσης στη δομήΗ γαλάζια ΜΚΟ προστατεύεται απο την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ https://t.co/ziizrRuVp7 pic.twitter.com/9KmIYhmUnQ
— Σταυροφόρος (@stavroforos_) March 27, 2025
Υπενθυμίζουμε ότι είναι η ίδια δομή, που όπως είχε αποκαλύψει με ερώτησή του στη Βουλή ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, φιλοξενεί και προστατεύει πακιστανούς μαχαιροβγάλτες.