Σάββατο 04.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Πειραιά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Πειραιά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον Πειραιά επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Ο κος Μητσοτάκης περιόδευσε σε όλη την πόλη, συνάντησε φορείς και συνομίλησε μαζί τους τόσο για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όσο και για τις επενδύσεις στο λιμάνι.Οι πολίτες που τον συναντούσαν στο δρόμο έδειχναν την προτίμησή τους στο πρόσωπο του, ενώ δεν έλειψαν και οι σέλφι. 

Πρώτη στάση ήταν η πιάτσα των ταξί στην Πύλη του Λιμανιού όπου συνομίλησε με οδηγούς ταξί καθώς και το προεδρείο του σωματείου στον Πειραιά.  Ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε για μια ακόμη φορά την εσκεμμένη διαστρέβλωση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στον κλάδο των ταξί.«Μου δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε μερικές παρεξηγήσεις που δεν σας κρύβω ότι σε προσωπικό επίπεδο με έχουν ενοχλήσει πολύ. Θέλω λοιπόν να μας κρίνετε γι’ αυτά που λέμε κι όχι γι’ αυτά που κάποιοι θέλουν να βάλουν στο στόμα μας, ενώ δεν τα έχουμε πει», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και ξεκαθάρισε με απόλυτη σαφήνεια τις προτάσεις της ΝΔ: «Είπαμε από την πρώτη στιγμή και πολύ ξεκάθαρα ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα με εταιρείες τύπου Uber, οι οποίες έρχονται και ανταγωνίζονται αθέμιτα τους επαγγελματίες αδειούχους ταξιτζήδες, οι οποίοι έχουν επενδύσει στο επάγγελμα». Στον αντίποδα, εξήγησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «δεν έχουμε κανένα ζήτημα με την εθελοντική συμμετοχή σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, που θα κάνουν τη δική σας τη δουλειά καλύτερη και θα αξιοποιήσουν την τεχνολογία, για να μπορείτε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας και να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί σε ένα μεταφορικό περιβάλλον το οποίο αλλάζει». Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα καταστήματα στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά και συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες. Ένας φαρμακοποιός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον κλάδο του και ο κ. Μητσοτάκης απάντησε «Δυστυχώς παλαιότερα οι συνδικαλιστικοί σας εκπρόσωποι σάς είχαν κοροϊδέψει, και ήθελαν να κάνουν όλα τα φαρμακεία εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, ο κ. Μητσοτάκης έκανε μία στάση για να πάρει από έναν πωλητή το γνωστό περιοδικό «Σχεδία», το οποίο στηρίζει άστεγους συμπολίτες μας. «Το ξέρω Πρόεδρε ότι μας στηρίζετε. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε τη Σχεδία και μάλιστα από μένα», του είπε ο πωλητής.

Στην περιοδεία συνοδευόταν από τον υπ. δήμαρχο, με το χρίσμα της ΝΔ, κο Βλαχάκο, τον βουλευτή Α' Πειραιά Κώστα Κατσαφάδο και "γαλάζια" στελέχη της περιοχής. 

Κατά την παρουσία του στο λιμάνι, συνοδευόταν και από τον πρόεδρο απανταχού Μανιατών Πειραιά κο Βοϊδονικόλα Σταύρο.

Αφού ολοκληρώθηκε η περιοδεία, κάθισαν στο καφέ Darling, πλησίον του δημαρχείου, όπου θαμώνες ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΝΔ να βγουν σέλφι μαζί του. 

mc mitsotakis katsafados

mc mitsotakis pireas3

mc mitsotakis pireas5

mc mitsotakis pireas7

mc mitsotakis pireas6

 mc mitsotakis astinomia

mc mitsotakis selfi

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των φωτογραφιών χωρίς αναφορά στην πηγή. 

Ελλάδα, Πειραιάς, Κυριάκος Μητσοτάκης

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.