25 συγκεντρώσεις στην Αττική προγραμματίζει ως την Κυριακή το ΚΚΕ

Εκτός τόπου και χρόνου το ΚΚΕ.

 

Ενώ η Ελλάδα μαστίζεται από την πανδημία, με καθημερινά μαύρα «ρεκόρ» θανάτων, αλλά και διασωληνωμένων, ενώ το ιικό φορτίο παραμένει υψηλό κι αυτό αποδεικνύεται κι από τις μετρήσεις των λυμάτων, το ΚΚΕ, για ακόμη μία φορά αδιαφορεί για τον αντίκτυπο και προχωρά σε μαζικές κινητοποιήσεις στην Αττική.

Για την ακρίβεια, μέσα σε μόλις 4 ημέρες, διοργανώνει 25 συγκεντρώσεις, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που αυτές θα έχουν στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Συγκεκριμένα αυτές είναι οι 25 συγκεντρώσεις στην Αθήνα από Πέμπτη έως και Κυριακή:

Την Πέμπτη 22/4
— Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στην Ανθούπολη, στην πλατεία Γιαννάκου, με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
— Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στην παλιά πλατεία Μπουρναζίου, με ομιλητή τον Νίκο Καραγιάννη, μέλος της ΤΕ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών.
— Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στη Νέα Ζωή, στην πλατεία έναντι ΚΕΠ (Βύρωνος και Πελοπίδα), με ομιλητή τον Γιάννη Καρασούλο, μέλος της ΤΕ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών.
Την Παρασκευή 23/4
— Στις 6.30 μ.μ. στο Μενίδι, στον αίθριο χώρο του Στεκιού Σωματείων και Φορέων (Κακλαμανάκη 21 – Ολυμπιακό Χωριό), με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
— Στις 7 μ.μ. στην Ελευσίνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Λεωνίδας Κανελλόπουλος» (Ιωνος Δραγούμη 37), με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ.
— Στις 7 μ.μ. στην Ανάκασα, στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ.
— Στις 7 μ.μ. στην Κάντζα, στο πάρκο, με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή.
— Στις 6.30 μ.μ. στον Κόκκινο Μύλο, στην Τριγωνική Πλατεία, με ομιλητή τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
— Στις 7 μ.μ. στο Κορωπί, στην πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητή τον Βαγγέλη Ρεμπάπη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
— Στις 6.30 μ.μ. στο Πασαλιμάνι, στην πλατεία Κανάρη, με ομιλητή τον Μανώλη Ραπανάκη.
Το Σάββατο 24/4
— Στις 6.30 μ.μ. στα Ανω Λιόσια, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
— Στις 6.30 μ.μ. στον Πειραιά, στο Πάρκο Δηλαβέρη, με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Β’ Πειραιά.
— Στις 7 μ.μ. στην Παιανία, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της ΚΕ.
— Στις 6.30 μ.μ. στην Πετρούπολη, τέρμα Σκρα – Πεύκα Βέρδη, με ομιλητή τον Γιώργο Παναγή, μέλος της ΚΕΟΕ.
— Στις 6.30 μ.μ. στο Παγκράτι, στην πλατεία Βαρνάβα, με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου – Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.
— Στις 6.30 μ.μ. στην Κυψέλη, στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη (Φωκίωνος Νέγρη & Σκύρου), με ομιλητή τον Κώστα Ρήγα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
— Στις 7 μ.μ. στο Καματερό, στην πλατεία Δημοκρατίας, με ομιλητή τον Βασίλη Παπαβασιλείου, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.
— Στις 6.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στην Κηπούπολη, στην πλατεία Αη Γιώργη, με ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
— Στις 6.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στον Λόφο Αξιωματικών, στην πλατεία Κολυμβητηρίου, με ομιλητή τον Φίλιππο Φλουσκούνη, μέλος της ΤΕ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών Συνοικιών.
— Στις 7 μ.μ. στο Αιγάλεω (Λιούμη), στην πλατεία Αγ. Τριάδας, με ομιλήτρια την Ελένη Καρανάσιου, μέλος της ΤΕ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών Συνοικιών.
— Στις 5 μ.μ. στο Πέτρινο Θεατράκι Φιλοπάππου (είσοδος από Μπέλες και Παναιτωλίου – περιφ. Φιλοπάππου), με ομιλήτρια την Βαγγελιώ Νικολάου, μέλος της ΤΕ Καλλιτεχνών.
Την Κυριακή 25/4
— Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον, στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ.
— Στις 6.30 μ.μ. στην Πετρούπολη, στο θεατράκι στο Πανόραμα, με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ.
— Στις 11 π.μ. στο Αιγάλεω, στον πεζόδρομο Αλατσάτων & Λευκάδος, με ομιλήτρια την Ελένη Καρανάσιου.
— Στις 5 μ.μ. στο Πέτρινο Θεατράκι Φιλοπάππου (είσοδος από Μπέλες και Παναιτωλίου – περιφ. Φιλοπάππου), με ομιλητή τον Εντρι Νέζα, μέλος της ΤΕ Καλλιτεχνών.