3+1 λόγοι για να επιλέξεις το Fiat 500 3+1 (Pics -Vid)

1059
Fiat 500 3+1 lingotto roof

Το επίσημο λανσάρισμα ολόκληρης της γκάμας του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Fiat 500 είναι γεγονός.

Αναμφίβολα η έκδοση που προκάλεσε αίσθηση είναι η πιο «πρακτική» η 3+1 για την οποία θα αναλύσουμε τους 3+1 κυριότερους λόγους να επιλέξει κάποιος αυτό το αμάξωμα.

Fiat 500 3+1

  1. Έμφαση στην πρακτικότητα. Η προηγούμενη γενιά του δημοφιλούς Fiat 500 δεν εξαργύρωσε τα μέγιστα της επιτυχίας του. Ο λόγος; Ο περιορισμός του αποκλειστικά σε τρίθυρο αμάξωμα, κάτι που περιόρισε το δυνητικό αγοραστικό κοινό, δεδομένου πως τα παραδοσιακά τρίθυρα αυτοκίνητα τείνουν να εκλείψουν. Ακριβώς σε αυτό το κοινό στοχεύει η Fiat με το 500 3+1 χωρίς να θυσιάζει τον χαρακτήρα του αυθεντικού 500. Η μικρή πίσω πόρτα από την δεξιά πλευρά που ανοίγει αντίστροφα παρέχει εύκολη πρόσβαση για τους πίσω επιβάτες, χωρίς να πέσουν τα μπροστινά καθίσματα. Αλλά κυρίως εύκολη τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων και πρόσδεση των παιδιών σε αυτά.
  2. Περισσότερο στυλ. Ο όρος στυλ είναι συνώνυμο του 500. Ο ρετρό σχεδιασμός, η χαρακτηριστική του σιλουέτα, πιστή στην γνώριμη εικόνα του 500 του 1957 το καθιστούν εικονικό. Ένα αυτοκίνητο Life Style. Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 με σημαία το «Made in Italy», προσφέρει περισσότερο στυλ από τον προκάτοχο του, άλλωστε κατά το λανσάρισμα του ακούστηκε η φράση «το στυλ ως στοιχείο βιωσιμότητας». Ιδιαίτερα η έκδοση 3+1, όπου η πίσω μικρή πόρτα είναι διακριτική και δεν αλλοιώνει τις γνώριμες γραμμές του 500 δίνει έναν αέρα Dolce Vita. Η μικρή πίσω πόρτα από την δεξιά πλευρά είναι ένα εντυπωσιακό στυλιστικό στοιχείο που τραβάει τα βλέμματα χωρίς να προκαλεί, φόρος τιμής στην ιδέα Controvento του Fiat 500 του 1957 με τις μπροστά πόρτες που άνοιγαν αντίστροφα.
  3. Ξεχωριστή προσωπικότητα. Αναμφίβολα το Fiat 500 έχει γράψει την δίκη του σελίδα στην αυτοκινητιστική ιστορία. Άμεσα αναγνωρίσιμο ακόμα και σε αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά από αυτοκίνητα. Το χαριτωμένο «πεντακοσαράκι» έχει το πιο διάσημο «χαμόγελο» στην ιστορία του αυτοκινήτου. Το νέο λογότυπο «500» το διαχωρίζει από την υπόλοιπη γκάμα,προβάλλοντας τον ξεχωριστό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το αμάξωμα 3+1 ενισχύει αυτήν την προσωπικότητα, δίνοντας του έναν μοναδικό και εύκολα αναγνωρίσιμο χαρακτήρα, γιατί απλά το 3+1 είναι μοναδικό.

3+1. Πιστό στην φιλοσοφία Fiat 500. Έχει καθιερωθεί ως σύγχρονο στοιχείο του ιταλικού πολιτισμού, πρεσβεύοντες το «Made In Italy» και το ιταλικό ντιζάιν. Το 500 δεν είναι απλά ένα προϊόν, αλλά κουλτούρα και φιλοσοφία. Έχει εκτεθεί στις σημαντικότερες καλλιτεχνικές εκθέσεις, ως δείγμα σύγχρονης τέχνης. Συμβολίζει την ευελιξία και την γοητεία της απλότητας. Το Fiat 500 3+1 μένει πιστό σε αυτήν την φιλοσοφία, καθώς χωρίς να αυξηθούν οι διαστάσεις και αλλοιωθεί η αναλογία και η σιλουέτα.

 

Fiat 500 3+1 lingotto roof

Πριν ακόμα παρουσιαστεί επίσημα, οργίαζαν οι φήμες για έκδοση με μια πίσω πόρτα που ανοίγει ανάστροφα. Το 500 3+1 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την γκάμα του 500. Εδώ παραθέσαμε μόνο τους 3+1 βασικούς λόγους να το επιλέξει κάποιος, που σίγουρα ο καθένας θα μπορέσει να βρει πολλούς διαφορετικούς.

Θα τολμήσω να κάνω την εξής πρόβλεψη. Παρόλο που τιμολογιακά βρίσκεται στην μέση της γκάμας των αμαξωμάτων αλλά και η έκδοση εξοπλισμού αρχίζει από την μεσαία Passion, θα αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος πωλήσεων από την γκάμα του νέου ηλεκτρικού 500.

Η τιμή αρχίζει από περίπου 30.000 ευρώ, η οποία πέφτει στις 24.000 με την επιδότηση της ηλεκτροκίνησης.