Πέμπτη 09.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Διακοπή της κυκλοφορίας από την Ελευσίνα έως τον Ισθμό - Aποκλεισμένη η Πελοπόννησος

Διακοπή της κυκλοφορίας από την Ελευσίνα έως τον Ισθμό - Aποκλεισμένη η Πελοπόννησος

Οι έντονες βροχοπτώσεις, κατά τη διάρκεια της νύχτας,  είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800-61+000), σύμφωνα με ανακοίνωση από την «Ολυμπία Οδό».

 Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού για κακοκαιρία Γηρυονής

«Για προληπτικούς λόγους και την ασφάλεια όλων, η Τροχαία έδωσε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Ισθμό, καθώς κλειστή παραμένει και η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέττα ως τους Αγίους Θεοδώρους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων επιχειρούν στην περιοχή, ενώ όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και κάνει έκκληση στους οδηγούς να αναστείλουν το ταξίδι τους μέχρι νεοτέρας, ενώ όσοι είναι ήδη στον δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις τους μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.

Αυτή την ώρα, αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία παραμένουν εγκλωβισμένα στα διόδια της Κορίνθου, σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων, αφού η Εθνική Οδός Αθηνών  Κορίνθου και στα δύο ρεύματα στο σημείο είναι κλειστή, ενώ κλειστή είναι και η Παλιά Εθνική Οδός, με αποτέλεσμα να είναι αποκλεισμένη όλη η Πελοπόννησος από την υπόλοιπη Ελλάδα.

'Οπως αναφέρει το anagnostis.org οι δρόμοι έκλεισαν στις 3.30 περίπου τη νύχτα, με τους οδηγούς να περιμένουν μέχρι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, Θ. Χρονόπουλο θα χρειαστεί 3 με τέσσερις ώρες για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην λεωφόρου Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα. «Πρέπει να ενημερώσουμε τους οδηγούς ότι η εθνική Αθηνών – Κορίνθου, αλλά και η παλαιά εθνική οδός είναι κλειστές. Αυτό ενδεχομένως να κρατήσει 3 με 4 ώρες και για τα δύο ρεύματα», είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Πρέπει να κάνουν υπομονή οι οδηγοί. Δεν έχουμε καθαρή εικόνα για τις ζημιές», συμπλήρωσε ο κ. Χρονόπουλος.

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.