Κυριακή 19.01.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση Πολάκη στην Αγαπηδάκη: Χυδαίες και μη αποδεκτές οι δηλώσεις του

ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση Πολάκη στην Αγαπηδάκη: Χυδαίες και μη αποδεκτές οι δηλώσεις του

"Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο" γράφει η σχετική ανακοίνωση

Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στην Ειρήνη Αγαπηδάκη, μέσω ανάρτησης στo facebook.

«Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση του Τομέα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ

Μη αποδεκτές οι δηλώσεις Πολάκη.

Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να «δανειζόμαστε» από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους.

Υπό αυτή την έννοια θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π. Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι σε χυδαιότητες, με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς. Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.