Τετάρτη 27.05.2020

Chatting with Fiat: Ο Luca Napolitano δίνει νέες απαντήσεις για το ηλεκτρικό 500 (VIDEO)

Η Fiat συνεχίζει την άμεση επικοινωνία με το κοινό, με τον Επικεφαλής της για την περιοχή ΕΜΕΑ, κ. Luca Napolitano, να απαντά προσωπικά και χωρίς «φίλτρα», στις απορίες του κοινού για το νέο ηλεκτρικό Fiat 500.

  • Για ακόμα μια φορά, ο Επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, κ. Luca Napolitano, δίνει απαντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού για το νέο ηλεκτρικό Fiat 500, συμπεριλαμβανομένης της απορίας για το αν θα υπάρξει και έκδοση με το σήμα της Abarth.
  • H Fiat συνεχίζει να αναπτύσσει την άμεση επικοινωνία με το κοινό, με πρωτότυπους τρόπους.
  • To Video με τις απαντήσεις του κ. Napolitano είναι διαθέσιμο στο Youtube στην ακόλουθη διεύθυνση:

Στη 2η επικοινωνία του κ. Napolitano με το κοινό, στο πλαίσιο του “Chatting with Fiat”, ο Επικεφαλής της μάρκας, απαντά σε σειρά ερωτήσεων καταναλωτών από την Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία, τη στιγμή που το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο –όπου κατασκευάζεται το ηλεκτρικό 500- ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του.

Αυτή τη φορά οι ερωτήσεις εστιάζουν στο νέο σύστημα πολυμέσων του Ομίλου FCA, το οποία θα κάνει το ντεμπούτο του στο νέο ηλεκτρικό Fiat 500, τους τρόπους φόρτισης και το πως το αυτοκίνητο θα κάνει τη όλη διαδικασία όσο πιο εύκολη γίνεται για τον χρήστη, αλλά και την πιο «πικάντικη» ερώτηση, για το αν θα δούμε το νέο ηλεκτρικό 500 και με το σήμα της Abarth.

Η ειδική έκδοση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, “La Prima”, είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες μέσω του διαδυκτίου, ενώ ο ταχυφορτιστής που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να φορτίζει το αυτοκίνητο για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

 

 

 

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.