Τετάρτη 08.07.2020

Αυτό είναι το πιο περίεργο Crash Test που έγινε ποτέ! (VIDEO)

Έναν…  πρωτόγονο τρόπο επέλεξε η KIA στη Νέα Ζηλανδία με σκοπό να αναδείξει τα υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας που είναι ικανό να προσφέρει το Carnival.

Παρά το γεγονός ότι η πολυμορφική πρόταση της κορεατικής φίρμας έχει ήδη αποσπάσει τα πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό ANCAP, η KIA επανήλθε προχωρώντας στην ελεύθερη πτώση του αυτοκινήτου από ύψος 12,6 μέτρων.

Το KIA Carnival ανέπτυξε την ταχύτητα των 56 χλμ./ώρα πριν έλθει σε επαφή με το έδαφος, προστατεύοντας αποτελεσματικά τους «επιβάτες» του. Ωστόσο ακόμα πιο εντυπωσιακή από την ανθεκτικότητα του πολυμορφικού KIA είναι η σύλληψη -και η εκτέλεση- της ιδέας, όπως άλλωστε και το video το οποίο δημιούργησαν οι άνθρωποι της κορεατικής φίρμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελεύθερη πτώση των αυτοκινήτων είναι αξιοποιηθεί και στο μακρινό παρελθόν από διάφορους κατασκευαστές οι οποίοι προχωρούσαν σε διάφορα crash tests που αποσκοπούσαν στη βελτίωση της παθητικής ασφάλειας των μοντέλων τους.

Φυσικά η επιλογή της KIA να αναβιώσει μια πρωτόγονη μεθοδολογία έχει διαφημιστικό πραγματοποιήθηκε με διαφορετικό σκοπό που δεν είναι άλλος από τη διαφημιστική προβολή του ασφαλέστερου οκταθέσιου MPV στην αγορά της Νέας Ζηλανδίας.

Πηγή: caranddriver.gr

 

 

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.