Μηταράκης σε Μπαλαούρα: Είναι διαφορετικό να προσπαθείς να μετριάσεις την ήττα σου και άλλο να πετάς λάσπη

177

«Όλα έχουν τα όριά τους. Όμως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς σοκαρισμένα από τη συντριπτική τους ήττα της 26ης Μαΐου, έχουν ξεπεράσει προ πολλού αυτά τα όρια. Καταφεύγουν πλέον σε ωμά ψέματα, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν πίσω ελάχιστους μεμονωμένους ψηφοφόρους.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Ποτέ δεν είπα, ούτε στο 12ο insurance conference, ούτε πουθενά αλλού, αυτά που υποστηρίζει ο κ. Μπαλαούρας. Αντίθετα, και εγώ και όλα τα στελέχη της ΝΔ, αλλά πρωτίστως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζουμε διαρκώς ότι η πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό έχει τρεις πυλώνες με τον πρώτο αποκλειστικά κρατικό, διανεμητικό, αναδιανεμητικό, υποχρεωτικό και καθολικό.

Καλώ τον κ. Μπαλαούρα να ανασκευάσει πλήρως τα όσα έγραψε, να αποκαταστήσει την αλήθεια ως προς το πρόσωπό μου και τα όσα είπα. Για να τον βοηθήσω του στέλνω το βίντεο της εκδήλωσης: https://youtu.be/SCoWmoD2ARA Είναι διαφορετικό να προσπαθείς να μετριάσεις την ήττα σου και άλλο να πετάς λάσπη. Αρκετά πια. » ήταν η απάντηση του κου Μηταράκη.