23.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024
Αρχική ΝΕΑ Τον φόβο του Βελόπουλου έχουν στο ΠΑΣΟΚ – Σκανδαλίδης: «Να μην δούμε...

Τον φόβο του Βελόπουλου έχουν στο ΠΑΣΟΚ – Σκανδαλίδης: «Να μην δούμε τον Βελόπουλο αξιωματική αντιπολίτευση»

69
«Στο ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε ομοιόμορφοι, γιατί είμαστε μια μεγάλη παράταξη, με τους υποψήφιούς μας να εκφράζουν πάρα πολλές τάσεις σε όλο το προοδευτικό και δημοκρατικό φάσμα», δήλωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 27/09 στον ΣΚΑΪ.
Αναφορικά με το ντιμπέιτ της Τρίτης 24/09, ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε πως αποδείχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι συντεταγμένες, με τον ίδιο να προβλέπει πως πάνω από 300.000 άτομα θα έρθουν στις κάλπες να ψηφίσουν, χαρακτηρίζοντάς το «μεγάλο στοίχημα».

Κώστας Σκανδαλίδης: Είναι ανάγκη όποιος εκλεγεί, να εγγυηθεί ότι η βάση θα έχει λόγο

«Εγώ πιστεύω πως όποιος και να εκλεγεί, εάν την επόμενη μέρα δεν κινητοποιήσει κόσμο και κάνουμε το ίδιο λάθος με τις προηγούμενες φορές, θα εγκληματήσει για το ΠΑΣΟΚ. Πρώτη δουλειά είναι να ξαναστηθεί το κίνημα, αλλιώς δεν θα μπορέσει να ανατραπεί ο Μητσοτάκης, το κράτος του οποίου έχει χρεοκοπήσει στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, του κράτους-δικαίου, των υποκλοπών και των θεσμών», επισήμανε.

Επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε την ψυχή του, όμως όπως είπε «αυτό συνέβη τα τελευταία 20 χρόνια και όχι επί θητείας Νίκου Ανδρουλάκη», ενώ ταυτόχρονα επισήμανε πως είναι ανάγκη «όποιος εκλεγεί, να εγγυηθεί ότι η βάση θα έχει λόγο».

Ερωτηθείς για τους υποψηφίους προέδρους, τόνισε πως όλοι έχουν προσόντα, ωστόσο το σημαντικότερο είναι το τι θα κάνει αυτός που θα εκλεγεί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση ανταγωνιστικό με τη Νέα Δημοκρατία, διότι αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος μην δούμε τον Βελόπουλο αξιωματική αντιπολίτευση», κατέληξε.

Πηγή: Parapolitika.gr