Ξεκινάει η Formula 1

188

Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο η Formlula 1 με πρώτη στάση την Αυστραλία. Οι αλλαγές είναι πολλές σε σύγκριση με το 2018. Τα μονοθέσια έχουν αλλαγές σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών οπότε είναι πιθανό να δούμε ομάδες να πηγαίνουν καλύτερα ή χειρότερα σε σύγκριση με το 2018.

Η Mercedes-Benz και η Haas έχουν ακριβώς τους ίδιους δυο οδηγούς.

Στην Ferrari έχουμε τον Sebastian Vettel και το νεαρό Charles Leclerc να παίρνει την θέση του Raikkonen, ο οποίος με την σειρά του μετακομίζει στην ομάδα της Alfa Romeo. Εξαιρετικά σημαντική και η μεταγραφή του Daniel Ricciardo στην Renault, ο οποίος παίρνει την θέση του Sainz, ο οποίος με την σειρά του πηγαίνει στην McLaren. Στην McLaren θα είναι και ο νεαρός Lando Norris. Έτσι στην ομάδα της Red Bull έχουμε τον Max Verstappen και τον Pierre Gasly.

H Force India μετονομάστηκε σε Racing Point. Με τον πατέρα του Lance Stroll να κατέχει πλέον κομμάτι της ομάδας, ήταν αναμενόμενο να γίνει και ο ένας από τους δυο πιλότους της ομάδας ενώ παρέμεινε ο Sergio Perez.

Στην Toro Rosso έχουμε τους Alexander Albon και την επιστροφή του Daniil Kvyat. Τέλος στην Williams έχουμε την μεγάλη επιστροφή του Robert Kubica ενώ την ομάδα συμπληρώνει ο George Russel.

Ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδωθεί στις 8:00 το πρωί απο το κανάλι ΕΡΤ Sports και σε επανάληψη στις 14:00.