Όταν ο δολοφόνος του Γραικού έλεγε σε Νικολούλη: «Να βρεθεί ο άνθρωπος να ησυχάσουμε κι εμείς»

189

Ο 47χρονος έμπορος που δολοφόνησε τον Γραικό σε ένα βίντεο 12 λεπτών, αναφέρεται στα λεπτά που ακολούθησαν μετά τη συναλλαγή που είχαν, δηλώνοντας πλήρη άγνοια για ό,τι συνέβη στον άτυχο επιχειρηματία.

Βέβαια η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται πως αντιλήφθηκε τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο 47χρονος, καθώς και το σημείο με το νωπό τσιμέντο στο οποίο, τελικά, βρέθηκε η σορός και το αυτοκίνητο του Δημήτρη Γραικού.

Στο σχετικό βίντεο ο δολοφόνος του Γραικού εξηγεί για τις μοιραίες ώρες προ της εξαφάνισης ότι «μόνοι μας καθίσαμε, κάναμε τους λογαριασμούς και ξεκινήσαμε να φύγει ο καθένας με το αυτοκίνητό του».  Μεταξύ άλλων, μιλώντας στην Αγγλική Νικολούλη εύχεται «να βρεθεί ο άνθρωπος να ησυχάσουμε κι εμείς!».

Στη συνέχεια, όπως είπε «του έδωσα τα λεφτά, 17.000 ευρώ, και φύγαμε από εδώ». Οταν ερωτήθηκε αν ο Γραικός του είπε πού επρόκειτο να πάει, εκείνος απάντησε «τίποτα, όχι».

«Οποιος έχει κάποιο στοιχείο να πάει στην ασφάλεια».

Στην Ασφάλεια ο δολοφόνος του Γραικού

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται ο 46χρονος έμπορος κρεάτων και τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε θαμμένο στο χωριό Ανατολικό, 25 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Κατά την πολύωρη ανάκριση που ακολούθησε ο 46χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον κτηνοτρόφο και κατά τη διάρκεια συνάντησής τους λογομάχησαν με αποτέλεσμα, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος κτηνοτρόφος να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί θανάσιμα.