Εδώ ήταν θαμμένος ο Δημήτρης Γραικός – Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του (video)

193

Το πτώμα του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού από το Ωραιόκαστρο, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν τα δυόμισι τελευταία χρόνια, βρέθηκε σήμερα σε κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Ανατολικό, δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα του 59χρονου εντοπίστηκε θαμμένο σε βάθος περίπου τριών μέτρων, μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα. Η σορός του ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του νεκρού αλλά και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Ο 59χρονος κτηνοτρόφος είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2016. Από την έρευνα των διωκτικών Αρχών προέκυψε ότι τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στο σφαγείο της Χαλάστρας, απ’ όπου αναχώρησε με το αγροτικό του όχημα. Έκτοτε χάνονται τα ίχνη του ίδιου και του αυτοκινήτου του, ενώ σιγεί και το κινητό του τηλέφωνο. Ακολούθησαν έρευνες για τον εντοπισμό του οι οποίες όμως όλο αυτό το διάστημα δεν καρποφόρησαν.
graikos-simeio-meaculpa.jpg

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.

Ειδική μονάδα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φέρεται να εντόπισε το αυτοκίνητο με εξοπλισμό που ανιχνεύει μέταλλα. Μετά από αυτό, ο έμπορος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα για λόγους οικονομικούς.

Η δημοσιογράφος, Αγγελική Νικολούλη, επικοινώνησε με τη χήρα του άτυχου επιχειρηματία που σε κατάσταση σοκ της μίλησε και την ευχαρίστησε για την επιμονή της στην έρευνα.

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του

«Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..», είπε κλαίγοντας.
Η χήρα του δολοφονηθέντος, Δέσποινα, δήλωσε επίσης στο protothema: «Είμαι σε σοκ. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος».

Που ήταν θαμμένος