Έγκλημα στη Ρόδο: Ομολόγησαν οι δύο ύποπτοι για τον φόνο της 21χρονης

218

Ο Αλβανός που ανακρίνονταν από τους Λιμενικούς ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας την 21χρονης Ελένης στη Ρόδο.

Οι δύο δράστες, ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, φαίνεται πως χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο αφότου αυτή αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

Δίνοντας ακόμα πιο τραγική διάσταση στην δολοφονία, η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα, στην περιοχή της Λίνδου, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως νερό είχε εισρεύσει στα πνευμόνια της.

Οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται σε ένα σπίτι που βρίσκεται 50χλμ. νότια της πόλης της Ρόδου.

Το σπίτι αυτό ανήκει στον Έλληνα που επίσης ανακρίνεται για την υπόθεση.

Στον εισαγγελέα οι δύο δράστες

Στον εισαγγελέα Ρόδου οδηγούνται, σήμερα το μεσημέρι, δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και ένα 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται.