Δικαστική ανατροπή στην υπόθεση Γραικού – Ο εισαγγελέας τη στέλνει στο αρχείο

244

Με μια εκκωφαντική είδηση άνοιξε για τη φετινή, τηλεοπτική σαιζόν η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”. Όπως μετέδωσε στον αέρα η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Αγγελική Νικουλούλη, η υπόθεση της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού με απόφαση εισαγγελέα στέλνεται στο αρχείο.

 Η δικαστική ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Γραικού, φέρνει τα πάνω – κάτω.  Η «πιθανή δολοφονία» που ερευνούσε με εντολή Εισαγγελέα η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, μετατράπηκε  από άλλη εκπρόσωπο της Δικαιοσύνης, σε «ηθελημένη φυγή».

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του άτυχου κτηνοτρόφου που σόκαρε την κοινή γνώμη, δεν κατέληξε ως είθισται σε Ανακριτή…

Ο Δημήτρης Γραικός αυτή τη φορά, «θάφτηκε» σε ένα συρτάρι των Αρχών όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του, που πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης.

Σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Γραικός είχε προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή για να του δώσει φωτογραφικό υλικό για δύο άτομα. Τον φάκελο, που του είχε παραδώσει ο ιδιωτικός ερευνητής, ο “εξαφανισμένος” του φύλαγε στο αυτοκίνητό του. Η Α. Νικολούλη επεσήμανε ο Γραικός φεύγοντας από τα σφαγεία κι ενώ ήταν στο αμάξι του κοίταξε τον φάκελο, όπως φαίνεται από τις κάμερες του χώρου.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια είπε πως δεν πιστεύει ότι ο κτηνοτρόφος εξαφανίστηκε στις 6 το απόγευμα. “Έξι το απόγευμα εξαφανίστηκε από τις κάμερες. Ο Γραικός εξαφανίστηκε τα μεσάνυχτα” δήλωσε εμφατικά.

Ο Δημήτρης Γραικός αυτή τη φορά, «θάφτηκε» σε ένα συρτάρι των Αρχών όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του, που πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης.

Οι εξελίξεις φέρνουν απόψε στο φως όλα όσα κάποιοι προσπάθησαν να κουκουλώσουν…

Οι νομικές αντιδράσεις και τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά τούτη τη νύχτα, μοιάζουν με σαρωτικό ντόμινο…

Οι πρωταγωνιστές αυτού του θρίλερ θυμίζουν πιόνια σε δύσκολη παρτίδα σκακιού…

Πηγή: Alpha, anikolouli.gr