Αχαΐα: Στον ανακριτή οδηγείται ο 54χρονος για τον βιασμό 15χρονης – Η σύλληψη και το πορνογραφικό υλικό στο κινητό του

190

«Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου μιλώντας μαζί μου στο Snapchat» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 15χρονη για τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι τη βίασε και το μεσημέρι περνά το κατώφλι του ανακριτή αντιμετωπίζοντας όχι μόνο κατηγορία για βιασμό, αλλά επιπλέον για αρπαγή αλλά και πορνογραφία ανηλίκου .

Τα στοιχεία για τα δράση του είναι αποκαλυπτικά και όπως παρουσιάζει το Newpost, πλησίασε το κορίτσι στις 7 Νοεμβρίου με αίτημα αρχικά στην εφαρμογή.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η μητέρα του κοριτσιού που έκανε την καταγγελία ο 54χρονος συνομιλούσε καθημερινά με την κόρη της χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου», ενώ συχνά χρησιμοποιούσε εκφράσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Τον περασμένο Ιανουάριο της ζήτησε να βρεθούν από κοντά στην Αθήνα καθώς ο ίδιος είναι κάτοικος Αχαΐας.

Η συνάντηση τελικά έγινε το μεσημέρι της 3ης Μαρτίου και ενώ το κορίτσι είχε τελειώσει από το σχολείο του. Τον συνάντησε στην Ακαδημία Πλάτωνος, και εκεί της έβαλε όπως λέει εν αγνοία της μέσα στην τσάντα μια προπληρωμένη κάρτα στο όνομά του και την οδήγησε με τη βία σε άγνωστο ημιυπόγειο διαμέρισμα πιθανόν μονοκατοικία, το οποίο όπως της είπε το νοίκιασε μέσω AIRBNB και ενδεχομένως στην περιοχή των Σεπολίων. Εκεί όπως καταγγέλλει το κορίτσι τη βίασε .

Η αποκάλυψη στους καθηγητές.

Το κορίτσι αμύνθηκε και κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα και στη συνέχεια αποκάλυψε σε καθηγήτριές της τι ακριβώς έγινε. Εκείνες με τη σειρά τους ενημέρωσαν τη μητέρα της και ο διευθυντής του σχολείου παρέδωσε στη μητέρα και την προπληρωμένη κάρτα, η οποία περιείχε 400 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που τους τα είχε δώσει η ίδια η 15χρονη.

Το κορίτσι είπε ότι όλο αυτόν τον καιρό που συνομιλούσαν ο 54χρονος της έλεγε ότι δουλεύει στην Κυλλήνη σε ένα επιβατηγό καράβι, ότι είναι 52 χρονών, ενώ έχει ένα παιδί που ζει με την μητέρα του στην Κρήτη και έχει το πατρικό του σπίτι στο Αίγιο. Επιπλέον δύο άτομα, όλο αυτό το διάστημα που συνομιλούσε με τον 54χρονο την πλησίασαν, ο ένας μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «Instagram “και ο άλλος τηλεφωνικά, και την παρότρυναν να έχει επαφές με το δράστη, ενώ την απειλούσαν ότι θα είναι υπεύθυνη για ότι πάθει o 54χρονος. Της έλεγαν ότι ο δράστης την αγαπάει και ότι έκανε απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας της. Ο ένας από τους δύο μάλιστα της εμφανίστηκε ως αστυνομικός ενώ της έδειξε όπως αναφέρει και υπηρεσιακή ταυτότητα.

Η σύλληψη και το πορνογραφικό υλικό στο κινητό του

Μετά την καταγγελία της μητέρας της 15χρονης οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη στον Άγιο Κωνσταντίνο Αχαΐας, όπου κατασχέθηκε κινητό στη συλλογή φωτογραφιών όπου υπήρχαν αποθηκευμένες γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια, οι οποίες αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς ενώ έχει διαταχθεί και άρση των επικοινωνιών του.