Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είναι άκομψο να απαντήσω για την Ελένη Φωτοπούλου»

Την Αφροδίτη Γραμμέλη συνάντησε ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας για το Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησε για την αναμενόμενη αυριανή πρεμιέρα του «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά. Σε ερώτηση για την Ελένη Φωτοπούλου, η οποία τελικά δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή, η δημοσιογράφος δεν θέλησε να απαντήσει κάτι.

«Είμαστε λίγο αγχωμένοι, ευχάριστα βέβαια. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν και στην αγαπημένη μου Ναταλία και σε όλα τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να είμαι με την Φαίη. Πέρα από τη συνεργασία μας, είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω κι αγαπώ πολύ κι όταν μπορείς στην τηλεόραση να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς, είναι ευλογία. Τις συγκρίσεις θα τις κάνει ο κόσμος που βλέπει. Εμείς καλό είναι να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και να σεβόμαστε τους συναδέλφους» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Για την Ελένη Φωτοπούλου είπε: «Είναι λίγο να ερωτηθώ και να απαντήσω για μία πάρα πολύ καλή συνάδελφο, που τιμώ και σέβομαι. Δεν συζητώ ποτέ για συναδέλφους μου ή για θέματα που αφορούν επαγγελματική συμφωνία άλλων ανθρώπων»