Αγάπη μου συρρίκνωσα τον Χαρδαλιά!

Γράφει η Αφροδίτη Παπακωνσταντίνου.

Κυκλοφορεί από εχθές το βράδυ ένα απόσπασμα από ένα βίντεο συνολικής διάρκειας 6 λεπτών με τον Χαρδαλιά που συνομιλεί με κάποιους απόφοιτους και στο τέλος της συνομιλίας κάνει μία κίνηση που αν δεν ρωτήσεις πώς και τι, είναι δύσκολο να καταλάβεις τι εννοεί.

Εκτός βέβαια αν είσαι επαγγελματίας τρολ της Κουμουνδούρου, που δεν σε νοιάζει τι εννοεί και μάλλον αυτή η ασάφεια σε ευνοεί..

Εγώ λοιπόν όταν το είδα και απόρησα με το σημαινόμενο της κινησιολογίας, απευθύνθηκα σε στενό συνεργάτη του Χαρδαλιά και μου εξήγησε τι πραγματικά είχε συμβεί.

Στην online σύνδεση ο ήχος και η φωνή του επέστρεφε διπλή. Με αυτή τη συνθήκη ήταν συγχρονισμένη η επίμαχη γκριμάτσα που άναψε φωτιά στη φαντασία της αριστερής διαδικτυακής διανόησης.

Αυτό ήταν το αμάρτημά του!

Το τι έχουν γράψει οι ευφάνταστες πένες της υπόγας δεν μπορεί να το φανταστεί ένα νορμαλ μυαλό..

«Ο αλήτης», «κυνικός», «ανάλγητος», «ειρωνικός», «να παραιτηθεί», «έπρεπε να έχει πάει σπίτι του» και διάφορα άλλα τέτοια, χυδαία επαναστατικά.

Εν τω μεταξύ, όσο η υπόγα χτίζει προφίλ κακού Χαρδαλιά, ο Χαρδαλιάς, που ενδέχεται και να μην έχει δει καν τον εαυτό του πρωταγωνιστή στο επίμαχο βίντεο, διαχειρίζεται 24/7 μια πανδημία με γεμάτες ΜΕΘ, με διαφορετικές φωνές λοιμωξιολόγων, διαφορετικές ερωτήσεις δημάρχων, περιφερειαρχών, βουλευτών, υπουργών, διαφορετικές συνθήκες πανδημίας κάθε μέρα, ώρα, στιγμή etc.

Δεν είναι έκπληξη αυτή η ανθρωποφαγική συμπεριφορά. Ούτε είναι τυχαία η επιλογή του Χαρδαλιά.

Ο Χαρδαλιάς είναι κατά κάποιον τρόπο ο «εκπρόσωπος» του Covid19 και δη αυτός που έχει τον άχαρο ρόλο να μας «επιβάλλει» μέτρα περιοριστικά.

Αν κανιβαλίσουν το σημαίνον (Χαρδαλιάς) θα αποδομηθεί το σημαινόμενο (αποτελεσματικότητα κυβέρνησης) και θα αποκτήσει έτσι αντιπολιτευτικό αφήγημα η αριστερά.

Μην απορείτε λοιπόν, ούτε με αυτή την απόπειρα, ούτε με όσες αναμένεται να ακολουθήσουν..

Έχουμε πόλεμο με τους «απέναντι» και έχουν όπλο τους τον #κορωνοιό και ότι συνδέεται με αυτόν.