Αγνοήστε έναν Δίδυμο και θα δείτε τι θα πάθετε

615

Οι αντιδράσεις του ξεκάθαρες και αποστομωτικές.

 

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν Δίδυμο. Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορείς να τον κερδίσεις; Να σου πούμε και να το επιβεβαιώσουμε, ότι ο Δίδυμος στα mind games είναι άσος και εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις τον καλύτερο. Τι αποτέλεσμα πιστεύεις θα έχεις; Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου…

Κατά 99% θα ενοχληθεί με την συμπεριφορά και την όλη σου στάση. Θα καταλάβει από την αρχή τι πας να κάνεις και δεν θα μπει καν στην διαδικασία να σε κυνηγήσει. Το «φτύσιμο» στον Δίδυμο δεν πιάνει και φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ήθελες. Δεν θα του είναι καθόλου δύσκολο να σε ξεχάσει και να σε προσπεράσει. Θα τον έχεις εκνευρίσει και θα του έχεις δώσει, μάλιστα, εσύ τον τέλειο λόγο για να το κάνει.

Μπορεί να αναρωτηθεί για λίγο (το πολύ για 5 λεπτά) γιατί του συμπεριφέρθηκες με αυτό τον τρόπο, όμως θα σκεφτεί ότι απλά δεν τον ήθελες και τόσο ή ότι ήθελες να παίξεις μαζί του και θα σε «διαγράψει» με συνοπτικές διαδικασίες.

Αν πραγματικά θες να έχεις στην ζωή σου τον Δίδυμο, τέτοια παιχνίδια είναι επικίνδυνα, μην τα παίζεις γιατί θα χάσεις και τα αβγά και τα πασχάλια. Εσύ θα κλαις στο τέλος, ενώ εκείνος θα είναι ήδη με την επόμενη… Δική μας συμβουλή είναι να προσπαθήσεις να του τραβήξεις το ενδιαφέρον με άλλους τρόπους και όχι με το παραδοσιακό «σε φτύνω για να κολλήσεις».