Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός ο ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά

Άνω κάτω το Διαφάνι.

 

Νέα συγκλονιστικά επεισόδια αναμένονται από τον Σεπτέμβριο στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών». Η σειρά θα μπει στην περίοδο της Χούντας και αυτό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστους κάποιους ήρωες.

Μάλιστα, πολλά είναι τα πρόσωπα που θα εισβάλλουν, άλλα που θα αποχωρήσουν και άλλα που θα ξαναμπούν για να ταράξουν τα «νερά». Ένα από αυτά είναι και ο κύριος Σαραντόπουλος. Ο έμπορος της Ουρανίας θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα φέρει ανατροπές και εξελίξεις στη σχέση της με τον Κυριάκο. Το αν και κατά πόσο θα μπορέσει να μπει ανάμεσά τους με τον τρόπο που θέλει, θα δείξει. Τα προβλήματα πάντως στην οικογένεια θα είναι πολλά.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Πλειώνης που ενσαρκώνει τον ρόλο του Σαραντόπουλου έχει σημειώσει σχετικά:

«Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω τι επιφυλάσσει το σε­νάριο αλλά σε μια ψηφοφορία που είχε κάνει η Αμαλία Καβάλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είδα ότι ο κόσμος θέλει το καινούριο. Η Ουρανία έχει περάσει πολλά και ο κόσμος θέλει μια δικαίωση γι’ αυτήν. Τη θέλει ευτυχισμένη και δυνατή. Η Ουρανία είναι ένα πλάσμα τόσο αγαπητό, ηθικό και αγνό που ο κόσμος την έχει έγνοια. Πολλοί μου λένε: «Πρόσεξε. μην την πληγώσεις», θέλουν η γυναίκα αυτή να πέσει σε καλά χέρια και να βιώσει αυτό που έρχεται ή αυτό που έχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το έχει κερδίσει η Αμαλία που την υποδύεται τόσο με τον ρόλο της και την απόδοση του υπέροχου αυτού κειμένου όσο και ως ηθοποιός με την ερμηνεία της».