Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τα πάντα αλλάζουν στο Διαφάνι

Η ζωή των κατοίκων στο Διαφάνι αλλάζει από αυτά τα γεγονότα που θα ταράξουν τις ισορροπίες. Όλα τα μυστικά… βγαίνουν κάποτε στο φως και τότε οι εμπλεκόμενοι καλούνται να τα αντιμετωπίσουν… και ίσως να αναθεωρήσουν πολλά!

Η κηδεμονία του μικρού Σέργιου βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων των φανατικών της σειράς «Άγριες Μέλισσες» με τους τηλεθεατές να έχουν χωριστεί στα δυο.
Μισοί στηρίζουν την απόφαση του Νικηφόρου να κρατήσει εκείνος το παιδί και να μην επιτρέπει στην Ασημίνα να το βλέπει και οι άλλοι μισοί θεωρούν απάνθρωπη την κίνηση αυτή.

Ωστόσο στα επόμενα επεισόδια, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» σε όλα τα μέτωπα που υπάρχουν στο Διαφάνι ο Νικηφόρος θα αποφασίσει να κάνει ένα βήμα πίσω σε ότι αφορά τον μικρό Σέργιο και θα πλησιάσει την Ασημίνα ώστε να της προτείνει μια συμβιβαστική λύση.

Αν ο Νικηφόρος έχει αγνές προθέσεις ή έχει κάποιο σχέδιο θα φανεί στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών, όπως επίσης και αν θα δεχθεί η Ασημίνα τη λύση που της προτείνει ο σύζυγος της.

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει.
Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη.

Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου.

Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.