Άγριες Μέλισσες: Τόσα spoiler διαδίδονται καθημερινά, αυτό όμως δεν ισχύει!

Κάθε μέρα διαβάζουμε και από ένα spoiler!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, από τον Αλέξη Μίχα, τα οποία υποστήριξε με ιδιαίτερη θέρμη απαντώντας στις επανειλημμένες ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά, δύο πολυσυζητημένα spoiler που ακούμε εδώ και καιρό για τις Άγριες Μέλισσες, δεν είναι αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τόνισε κατηγορηματικά πως τόσο η Πηνελόπη, όσο και ο Νικηφόρος είναι παιδιά του Δούκα και της Μυρσίνης. Όλα τα παιδιά είναι του Δούκα, καθώς η Μυρσίνη δεν έχει κάνει παιδί με κάποιο άλλον άνδρα.

Έρχονται τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες τις επόμενες εβδομάδες.

Οι συμμαχίες και οι αντιπαλότητες ανατρέπονται τις επόμενες εβδομάδες στις Άγριες Μέλισσες. Κάποιοι που μέχρι τώρα ήταν στο ίδιο στρατόπεδο θα βρεθούν απέναντι και κάποιοι άλλοι, από εχθροί γίνονται ζευγάρι…

Οι Σεβαστοί δεν θέλουν να διώξουν από το Διαφάνι μόνο την Ελένη, θέλουν να διώξουν και την Δρόσω, γιατί φοβούνται μην αποκαλυφθεί ότι το παιδί δεν είναι της Ασημίνας. Η Μυρσίνη θα της ζητήσει να φύγει από το χωριό.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα ότι θα επιτρέψει στην Δρόσω να βλέπει το παιδί, μια απόφαση που θα την ταράξει. Ο Κωνσταντής θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους και σε μια απρόσμενη συνάντηση που θα έχουν θα της εξομολογηθεί στις Άγριες Μέλισσες ανοιχτά τον έρωτά του και ότι θα την διεκδικήσει. Μάλιστα, ο Κωνσταντής θα διαλύσει τον αρραβώνα με την Δόμνα.