Άγριο ξύλο στη Μαγνησία: 43χρονος δάγκωσε το αυτί 16χρονου!

Στα χέρια πιάστηκαν οι ιδιοκτήτες δύο θαλάσσιων ταξί το μεσημέρι της Κυριακής στο νησί Τρίκερι στη Μαγνησία, με τη… «βοήθεια» ενός φίλου του πρώτου και των δύο παιδιών του δεύτερου, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τους, να πιαστούν στα χέρια, ο ανήλικος να καταλήξει στη θάλασσα με δαγκωμένο αυτί, να προκληθούν ελαφρές σωματικές βλάβες και οι εμπλεκόμενοι να καταλήξουν με σκισμένα ρούχα.

Σύμφωνα με το magnesianews, λιμενικοί που κλήθηκαν να συνδράμουν προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο ένας ανήλικος γιος του ενός ιδιοκτήτη θαλάσσιου ταξί. Οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και η δίκη τους προσδιορίστηκε για τον Δεκέμβριο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες των θαλάσσιων ταξί, που έχουν μεγάλο ανταγωνισμό με τις θέσεις ελλιμενισμού των σκαφών τους, μαλώνουν συχνά και κάθε χρόνο κάνουν εκατέρωθεν καταγγελίες, το μεσημέρι της Κυριακής διαπληκτίστηκαν στην προβλήτα του νησιού Παλιού Τρίκερι, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.

Ο ένας ιδιοκτήτης και χειριστής του σκάφους με τη συνδρομή ενός φίλου του και μέλους του πληρώματος και ο δεύτερος με τη συνδρομή των δύο γιών του 24 και 16 χρονών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε έντονη χειροδικία, ο 16χρονος βρέθηκε στη θάλασσα, ενώ πιο πριν του είχαν δαγκώσει το αυτί, προκλήθηκαν σωματικές κακώσεις και οι δύο από τους εμπλεκόμενους κατέληξαν στο Νοσοκομείο Βόλου για να λάβουν ιατρική γνωμάτευση, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Άνθρωποι που αντιλήφθησαν το επεισόδιο ενημέρωσαν το Λιμενικό Τμήμα Αγίας Κυριακής, σκάφος του οποίου πήγε στο Παλαιό Τρίκερι και συνέλαβε τρία άτομα, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν στον Βόλο από λιμενικούς. Ο 16χρονος ανήλικος, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας, ενώ οι υπόλοιποι συνελήφθησαν και κρατήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Λιμεναρχείο Βόλου.

Με εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας, οι τέσσερις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικών βλαβών, απειλής και εξύβρισης, αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε ρητή δικάσιμος σε βάρος τους για τις 14 Δεκεμβρίου 2022.