Αισχρό tweet του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Μπάρκα: «Τί ψηφίσατε ρε μ@λ@κες»!

Αισχρό tweet του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Μπάρκα.

 

Δεν φαίνεται να έχει τέρμα ο κατήφορος στον ΣΥΡΙΖΑ. Στα πρόθυρα της διάλυσης, αφού επιδόθηκε σε έναν ακόμα γύρο υποσχέσεων με τις οποίες γέλασε η Ελλάδα, τώρα βλέπει τους βουλευτές τους να μετατρέπονται σε χυδαία τρολ.

Ο λόγος για τον Κώστα Μπάρκα, που δεν δίστασε να τουιτάρει με καμάρι τη φράση «τί ψηφίσατε ρε μ@λ@κες», αναπαράγοντας, ακόμα χειρότερα, έναν ψευδώνυμο λογαριασμό του μηχανισμού ΣΥΡΙΖΑ, όπου το υβρεολόγιο περισσεύει.

Προφανώς, αυτή είναι η θεσμική αντίληψή τους στην Κουμουνδούρου. Να βρίζουν αναίσχυντα σαν καραγωγείς, κηλιδώνοντας τη βουλευτική ιδιότητα. Προφανώς, γραμμή στην αξιωματική αντιπολίτευση χαράσσει ο «αψύς Σφακιανός».

Για την αισχρή του έκφραση και την αντικοινοβουλευτική του συμπεριφορά, αναμένεται η παραπομπή του στο πειθαρχικό της Βουλής, σύμφωνα και με τις προβλέψεις του κανονισμού του Κοινοβουλίου.

ΥΓ – Το ότι ακούει συνάδελφό του να λέει «πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι είναι μια καλή συμφωνία – το δέχομαι (ότι το πιστεύουν)» και το μεταφράζει ως «είναι μια καλή συμφωνία» αφήνεται ασχολίαστο. Αν ήταν ευφυέστερος, τέτοια θα έκανε;

 

Δείτε το επίμαχο tweet: