Ακυρώθηκε το αποψινό δείπνο Μητσοτάκη με φον ντερ Λάιεν

(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλεί με την πρόεδρο της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (Α), κατά την διάρκεια των εργασιών της έκτακτης συνόδου κορυφής των ηγετών των χωρών μελών της ΕΕ προκειμένου να συζητηθεί ο επόμενος επταετής προϋπολογισμός της Ένωσης, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, στις Βρυξέλλες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Δεν θα πραγματοποιηθεί το δείπνο που θα παρέθετε απόψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η κα φον ντερ Λάιεν θα διανυκτέρευε στην Αθήνα προκειμένου αύριο να αναχωρήσει για το Αλικάντε της Ισπανίας όπου επρόκειτο να παραβρεθεί στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη κορυφής η οποία όμως επίσης αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το προγραμματισμένο δείπνο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αναχώρησης της Προέδρου της Κομισιόν για τις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στη Σόφια στα εγκαίνια του αγωγού IGB.