Αλεποχώρι – Δικηγόρος 70χρονου: «Μετά το περιστατικό αντιλήφθηκε τουλάχιστον 10 άτομα στην αυλή του»

267

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 70χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, όταν πυροβόλησε με καραμπίνα και πέτυχε δύο παιδιά που βρίσκονταν μέσα στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι, τα ξημερώματα της Παρασκευής (26.8.2022).

«Είναι ένας πολίτης με λευκό ποινικό μητρώο, συνταξιούχος, καρδιοπαθής και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Το εξοχικό του έχει “χτυπηθεί” πολλές φορές από επιδρομές ανθρώπων που κινούνται στην παραβατική συμπεριφορά», δηλώνει ο δικηγόρος του 70χρονου για το περιστατικό με την καραμπίνα στο Αλεποχώρι, ο οποίος εξήγησε ότι εκεί βρίσκονταν σχεδόν 9-10 άτομα, εκ των οποίων τα δύο που τραυματίστηκαν, ήταν πίσω από θάμνο.

«Είδε δύο άτομα, μεγαλύτερης ηλικίας, μέσα στην αυλή του και μετά το περιστατικό αντιλήφθηκε τουλάχιστον 10 άτομα», εξηγεί ο δικηγόρος του.

«Δυστυχώς, προκειμένου να εκφοβίσει κάποιους που είχαν ήδη μπει εντός του περιβάλλοντος χώρου της οικίας του, πυροβόλησε όχι προς την πλευρά των ανθρώπων που έβλεπε αλλά προς την πλευρά που είχε ψηλούς θάμνους, που εκεί δυστυχώς βρίσκονταν τουλάχιστον 2 παιδιά, τα οποία ήταν εκεί κρυμμένα και έτσι είχαμε αυτήν την εξέλιξη.