Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα

“Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω με το ακουστικό, με το κομπιούτερ, δεν μπορώ να κουνηθώ και μου λένε τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις” ανέφερε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Στην Super Κατερίνα μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία ήταν να εμφανιστεί της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά τελικά βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Τσολάκη. Η ίδια απάντησε για αυτό το περιστατικό στην Μένια Κούκου.

«Ήμουν στον ANT1, με πήραν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να βγω μέσω Skype και τους είπα ναι αμέ, απλά έχω κλείσει να βγω και στο Open.

Οι άνθρωποι είχαν κλείσει και ταξί. Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω με το ακουστικό, με το κομπιούτερ, δεν μπορώ να κουνηθώ και μου λένε τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις.

Περιμένω μία ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν βγαίνουν, γιατί συζητάνε άλλα. Τελικά πάνε διαφημιστικό διάλειμμα και ακούω που λένε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Έχω υποσχεθεί σε συναδέλφους σε άλλο κανάλι. Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.