Αμαλιάδα: Πάνω από 34 κιλά κάνναβης κρυμμένα σε βαρέλια

142

Περισσότερα από 34 κιλά κάνναβης, τα οποία ήσαν κρυμμένα μέσα σε βαρέλια, σε δασική περιοχή, στη Γλύφα της Ηλείας, εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 56χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται δυο ακόμα άνδρες, ηλικίας 35 και 30 ετών, αντίστοιχα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, έκαναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Βαρθολομιού, όπου τελικά εντόπισαν κάτω από βλάστηση σε δασική περιοχή, στη Γλύφα, τρία μεγάλα βαρέλια, μέσα στα οποία ήταν κρυμμένη ποσότητα κάνναβης, βάρους άνω των 34 κιλών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από τις έρευνες που έγιναν, προέκυψε ότι τα ναρκωτικά προέρχονταν από φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, που καλλιεργούσαν οι τρεις άνδρες, σε δασική περιοχή στα Λουτρά Κυλλήνης. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας εντόπισαν τον ακριβή χώρο της φυτείας, μέσα στον οποίο βρήκαν 63 τμήματα από δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν εκριζωθεί πρόσφατα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΑΜΠΕ