Αναβλήθηκε το ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ

ΑΕΚ Άρης

Ήταν αναμενόμενο, έγινε πλέον επίσημο: η Σούπερ Λίγκα ανέβαλε τον αγώνα Άρη με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής ήταν μονόδρομος, μετά τη γνωστοποίηση εκ μέρους της Ένωσης ότι έξι μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, εκ των οποίων οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, είναι θετικοί στην Covid-19.

Οι «κιτρινόμαυροι» που βρέθηκαν θετικοί στον ιό είναι οι Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ και Σάκχοφ, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που υποβλήθηκαν τα ξημερώματα, μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ουκρανία.

Η σημερινή προπόνηση της Ένωσης δεν διεξήχθη, ενδεχομένως το ίδιο θα συμβεί με την αυριανή, ενώ όλο το τμήμα θα υποβληθεί σε νέα τεστ.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».