Ανατροπή! «Ήθελα να αυτοκτονήσω» λέει ο νεαρός για το τροχαίο στη Λιοσίων

Νέα δεδομένα για την άγρια καταδίωξη στη Λιοσίων που προκάλεσε τον τραυματισμό 3 ανθρώπων το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τοις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο νεαρός εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων στα Άνω Λιόσια,στο οποίο είχε αφήσει το όχημά του ο ιδιοκτήτης της πολυτελούς BMW και θέλησε να πάρει το αυτοκίνητο για βόλτα.

Μάλιστα όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στο πλυντήριο για να πάρει το αυτοκίνητό του, δεν το βρήκε και έσπευσε να ελέγξει στην εφαρμογή στο κινητό του το σήμα GPS του αυτοκινήτου. Ο ίδιος εντόπισε το όχημά του στο Φάληρο και αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Η πολυτελής BMW εντοπίστηκε στο Σύνταγμα και ξεκίνησε η καταδίωξή του μέχρι που στη Λιοσίων, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε στο διάβα του σταυθμευμένες μηχανές, ενώ από το τροχαίο τραυματίστηκαν 3 άνθρωποι ελαφρά.

Από πλευράς του, ο νεαρός που συνελήφθη φέρεται ότι δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι σκοπός του ήταν να δώσει τέλος στη ζωή του. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για τον άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια και οπλοφορία, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα γκλομπ και σπρέι πιπεριού.