Άνδρας έκανε πεοθηλασμό σε σκύλο παρά τη θέλησή του – Η κοινωνία απαιτεί την ένταξη των τετράποδων στο κίνημα #metoo

299

Δυστυχώς, ο νομοθέτης για άλλη μια φορά δε φάνηκε προνοητικός. Παρά την πλειάδα νέων νόμων και διατάξεων που προστατεύουν τα ζώα και τα δικαιώματά τους, στέλνοντας στη φυλακή τους παραβάτες με ποινές μεγαλύτερες και απ’ αυτές που προβλέπονται για… παραδοσιακά εγκλήματα, η εθνοσωτήριος κυβέρνησις Μητσοτάκη δεν μερίμνησε, ώστε να προστατέψει τα ζώα από σεξουαλικά αδικήματα, όπως η παρενόχληση, η ασέλγεια, ο βιασμός και η σεξουαλική κακοποίηση.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ένας 60χρονος που παρουσιάστηκε σαν κτηνίατρος, πλησίασε σκύλο για να τον χαϊδέψει. Στη συνέχεια όμως προέβη σε μια αχαρακτήριστη ενέργεια αφού άρχισε να του γλείφει τα γεννητικά όργανα!

Αυτή η κίνηση πανικόβαλλε, όπως ήταν φυσικό την ιδιοκτήτρια, η οποία τράβηξε το σκυλί και έφυγε!

Η είδηση ήρθε στο φως από την καταγγελία που έκανε η φιλοζωική Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση

«SOS Ενημερωθήκαμε από την περιοχή της Μοναστηρίου κοντά στα Lidl απέναντι από το ξενοδοχείο Grand Hotel προ 10 ήμερων ένας κύριος φαλακρός κοντά 60 ετών με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπορντό παρουσιάστηκε σαν κτηνίατρος και θέλησε να χαϊδέψει έναν αρσενικό σκύλο την ώρα της βόλτας του. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου τον άφησε να τον χαϊδέψει και την ώρα που έφτασε στα μπαλάκια του ζώου είπε «Τώρα θα τον ελευθερώσω» και έπεσε ανάσκελα και άρχισε να κάνει πεοθηλασμo στο ζώο! Η ιδιοκτήτρια ταράχτηκε, τράβηξε το σκυλί και έφυγε πανικόβλητη. Σας παρακαλούμε να έχετε το νου σας και αν σας συμβεί κάτι ανάλογο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλοζωική Αμπελοκήπων ΚΙΝ 6941437555 και την αστυνομία της περιοχής».

Να συλληφθεί η ιδιοκτήτρια του σκύλου

Μπορεί, όπως είπαμε οι ισχύοντες νόμοι να μην προβλέπουν τη σεξουαλική κακοποίηση τετραπόδων, όμως, αν μη τι άλλο, η φιλοζωική Αμπελοκήπων απεκάλυψε ένα άλλο σοβαρό έγκλημα, αναφέροντας ότι ο αρσενικός σκύλος είχε… «μπαλάκια». Κι αυτό, παρ’ ότι οι νέοι νόμοι επιβάλλουν τον ευνουχισμό των οικόσιτων ζώων.

Και αναρωτιόμαστε: Είναι ακόμη έξω αυτή η κυρία;;; Κυκλοφορεί ανάμεσά μας ελεύθερη;;;