Ανδρουλάκης: Υποψήφιοι πολιτικοί αρχηγοί είναι όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων… εκτός από Μητσοτάκη και Τσίπρα

Σε βασικό πρόσωπο της επικαιρότητας έχει εξελιχθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, τόσο για το βέτο σε Μητσοτάκη και Τσίπρα σε περίπτωση κυβέρνηση συνεργασίας, όσο και για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ, ως πιθανό τρίτο κόμμα, στην επομένη των εκλογών.

Το κύριο θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών στο πολιτικό σκηνικό, είναι ο όρος του Νίκου Ανδρουλάκη περί αποκλεισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα από την πρωθυπουργία, σε περίπτωση κυβέρνησης συνεργασίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη, απαντώντας σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Σε ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού σε κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι υποψήφιοι για πρωθυπουργοί.

«Οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Μητσοτάκης και Τσίπρας λένε μεταξύ τους ότι ήταν κακοί κυβερνήτες και επικίνδυνοι. Εγώ συμφωνώ μαζί τους. Η νέα εποχή πρέπει να έχει προγραμματικές συνεργασίες και πρόσωπα που θα τις υλοποιήσουν. Απέναντί τους έχω ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα. Κάθε 15 ημέρες έχουμε και ένα σκάνδαλο της ΝΔ. Δεν θα είναι δική μου επιλογή. Προσπαθούν να με παρουσιάσουν ότι εγώ θα υποδείξω το πρόσωπο. Όχι. Θα πρέπει να συμφωνηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.