Ανησυχεί η ΕΛΑΣ για βεντέτα στον Πύργο Ηλείας – Έφυγαν οι συγγενείς του δολοφόνου από το χωριό

108

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στον Πύργο Ηλείας μετά την φρικτή δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου.

Από άκρη σε άκρη υπάρχει δικαιολογημένη οργή από τους συγγενείς της μικρούλας που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του 37χρονου θείου της της και παιδοβιαστή ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος…

Συγκεκριμένα η ΕΛΑΣ φοβάται ότι θα ξεσπάσει βεντέτα με τις συνέπειες να είναι πραγματικά απρόβλεπτες.

Τα πρώτα «σημάδια» φάνηκαν χθες, Τετάρτη καθώς φωτιά ξέσπασε στο λυόμενο στο οποίο έμενε ο δράστης με την οικογένειά του, μια πράξη η οποία ξεκάθαρα αποτελεί αντεκδίκηση.

Κανένα μέλος της οικογένειας δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος. Οι συγγενείς έχουν φύγει από το χωριό Μυρτιά καθώς φοβούνται αντίποινα. Η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη και οι αρχές φοβούνται μήπως υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση.

Την Τρίτη, οι συγγενείς της 11χρονη προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο την ώρα που πήγαινε στον εισαγγελέα να απολογηθεί. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, χρειάστηκε να μεταβεί ο εισαγγελέας στην Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορίες!