Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Φιλιππίδη: Είναι πολύ νωρίς για την λέξη “δικαίωση”

 

 

Για την οικογένειά της με τον Φάνη Μουρατίδη, την καριέρα της, αλλά και την υπόθεση Φιλιππίδη μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με αφορμή τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί με τίτλο Good People και δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

 

Για την καριέρα της, που ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και την αναγνωρισιμότητά της δήλωσε: «Δεν έχασα τα πατήματά μου, γιατί απλώς δεν τα είχα βρει, δεν είχα προλάβει να τα βρω. Έκανα ένα βήμα πίσω για να καταλάβω την δουλειά, την δημοσιότητα, μου ήρθαν όλα πολύ ξαφνικά. Έχει και τα καλά του, αλλά πιστεύω ότι έχει περισσότερα κακά αυτό το “απότομο”».

 

 

 

Στην συνέχεια, μίλησε για την οικογένειά της και τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη. Όπως ανέφερε, οι δυο τους έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους και αυτό είναι που κάνει την σχέση τους πιο ενδιαφέρουσα. «Έχουμε ουσιαστικές διαφορές, έχουμε άλλη άποψη για κάποια πράγαμτα. Νομίζω ότι αυτό είναι προαπαιτούμενο, γιατί αν συμφωνείς σε όλα, θα βαρεθείς πολύ γρήγορα. Στα ουσιαστικά συμφωνούμε πολύ. Τον θαυμάζω σαν ηθοποιό. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν ηθοποιό, χωρίς να τον θαυμάζω. Φυσικά και κρίνουμε ο ένας τον άλλο», δήλωσε.

 

Για την κίνησή της να μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίηση που βίωσε, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξήγησε πως είναι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον, ενώ ευχαρίστησε επίσης τη Ναταλία Γερμανού για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα στην εκπομπή της.

 

«Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να χρησιμοποιήσω την λέξη “δικαίωση”. Πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι διαδικασίες και τότε θα μπορέσω να απαντήσω», εξήγησε η ηθοποιός.