Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος»

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Γκερέκου και μίλησε για τη ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, μίλησε για το αν είναι ευτυχισμένη.

«Με τη βοήθεια του Θεού και την πίστη που έχω μέσα μου, έχω μάθει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα, τα οποία πάντα τα καλοδεχόμουν με την οικογένειά μου και τον Τόλη και το παιδί μου, αλλά και τα άσχημα και τα δύσκολα που έχουν έρθει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μας», είπε αρχικά αναφερόμενη στον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου που της κόστισε πολύ.

 

«Μπορώ να πω ότι με την πίστη που έχω, προχωράω δυνατά και θέλω να πιστεύω ότι όλα μπορούν να πάνε καλά. Ό,τι μας έχει πληγώσει, προσπαθούμε να το κάνουμε δύναμή μας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, αναφέρθηκε στο βιβλίο που ξεκίνησε να γράφει ο Τόλης Βοσκόπουλος, πριν τον θάνατό του και τελικά, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ.

«Είναι ένα αμάλγαμα πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Είναι τόσο σπάνιος και μοναδικός, που νομίζω μόνο στα 1.000 χρόνια βγαίνει μια τέτοια ψυχή. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος από εκείνον. Αλλά και αυτά που δεν έχουν δει, γιατί δεν έχουν ζήσει μια καθημερινότητα κοντά του. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος», είπε κλείνοντας η Άντζελα Γκερέκου.