Απίστευτη καταγγελία: Οδηγός του ΟΑΣΘ αρνήθηκε σε έγκυο με παιδί σε καρότσι να επιβιβαστεί

Μία απίστευτη καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΘ υποστηρίζει ότι ο ίδιος αρνήθηκε την επιβίβαση στο λεωφορείο σε μια νεαρή έγκυο που είχε επίσης καροτσάκι στο οποίο ήταν το 15μηνών παιδάκι της.

Σύμφωνα με το voria.gr «το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στην οδό Βασ. Όλγας, στην περιοχή της Ανάληψης, όταν η 29χρονη επιχείρησε να ανέβει στο λεωφορείο της γραμμής 5 ή 6 (λόγω της σύγχυσης δεν συγκράτησε τη λεωφορειακή γραμμή). Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στη Voria.gr η έγκυος γυναίκα, το λεωφορείο σταμάτησε, ωστόσο, η πόρτα εισόδου ήταν μπροστά σε κολονάκι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβιβαστεί με το καροτσάκι.

Η 29χρονη κατευθύνθηκε στην μπροστινή πόρτα του οδηγού, ζητώντας του να μετακινήσει λίγο το λεωφορείο για να μπορέσει να ανέβει. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός της ανέφερε ότι για να επιβιβαστεί θα πρέπει να διπλώσει το καρότσι του παιδιού. «Αυτό ήταν δύσκολο να γίνει γιατί το καρότσι μου δεν διπλώνει. Αλλά εκτός αυτού, είμαι επτά μηνών έγκυος και προφανώς ήταν αδύνατο να πάρω το 15 μηνών παιδί μου αγκαλιά και να διπλώνω ταυτόχρονα το καροτσάκι. Όλα αυτά τα είπα στον οδηγό αλλά μάταια», αναφέρει στη Voria η 29χρονη. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, στο λεωφορείο εκείνη τη στιγμή χωρούσε το καρότσι καθώς δεν ήταν γεμάτο από κόσμο.

Ο οδηγός αποχώρησε και το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, χωρίς να έχει επιβιβαστεί η νεαρή μητέρα, η οποία τελικά πήρε το επόμενο λεωφορείο και κατευθύνθηκε στο κέντρο της πόλης.

Η 29χρονη αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε με το Τμήμα Παραπόνων του ΟΑΣΘ καταγγέλλοντας το περιστατικό. «Από εκεί μου ανέφεραν ότι το λάθος του οδηγού ήταν μόνο ότι σταμάτησε μπροστά σε κολονάκια», σημειώνει η 29χρονη, η οποία προχώρησε σε καταγγελία και στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όταν έφτασε στο κέντρο.

Πρόθεση της ίδιας είναι να γίνει η καταγγελία της περιπέτειάς της με τον ΟΑΣΘ και στον Συνήγορο του Πολίτη.

Η Voria.gr επικοινώνησε με τον ΟΑΣΘ, ο οποίος επισημαίνει ότι διερευνά ήδη το περιστατικό και πως εκκινεί τη διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου».