Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας: Παπάς παρενόχλησε σεξουαλικά επαγγελματία οδηγό

Ούτε ιερό ούτε όσιο φαίνεται πως έχει ένας αρχιμανδρίτης που ιερουργεί σε ναό στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν οδηγό ταξί, ενώ με τις… ευλογίες του ένας νεωκόρος φέρεται ότι μετέτρεψε το σπίτι του σε τζαμί Πακιστανών.

Ο παπάς φαίνεται πως έχει παραδοθεί στα αρρωστημένα πάθη του και έφτασε στο σημείο να παρενοχλήσει ξεδιάντροπα έναν οδηγό ταξί προκειμένου να υποκύψει στις ερωτικές ορέξεις του.

Ο οδηγός ταξί, που είναι παντρεμένος, δεν άντεξε τις ερωτικές προτάσεις του ιερέα και αηδιασμένος έφτασε στο σημείο να πάει στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας.
Εκεί λογομάχησε με τον παπά. Του ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσει, ενώ έφτασε στο σημείο να τον χτυπήσει. Ομως, παρά τον ξυλοδαρμό του, ο ιερέας δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ταξιτζή, μπροστά στο σκάνδαλο που θα ξεσπούσε…

Από την πλευρά του, ο οδηγός ταξί δεν αρκέστηκε στη χειροδικία σε βάρος του παπά και κατήγγειλε τη σε βάρος του σεξουαλική παρενόχληση στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ζητώντας την απομάκρυνσή του από την εκκλησία όπου διακονεί.

Οι υπεύθυνοι της Αρχιεπισκοπής κάλεσαν τον ιερέα σε απολογία και να παραιτηθεί από τη θέση του στον ναό όπου διακονεί, όμως αυτός αρνήθηκε τις εις βάρος του καταγγελίες. Μάλιστα, σύμφωνα με το εκκλησιαστικό site ekklisiaonline, «επιστράτευσε» δύο μητροπολίτες με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις, για να «ξεχαστεί» το θέμα που δημιουργήθηκε.

Μετά την παρέμβαση των δύο ιεραρχών, ενός από νησί και ενός από περιοχή της Αττικής, η καταγγελία σε βάρος του ιερέα φαίνεται πως μπήκε στο αρχείο. Ομως ο οδηγός ταξί, που έχει στο πλευρό του και τη σύζυγό του, είναι αποφασισμένος να σταματήσει τη δράση του διεστραμμένου, σύμφωνα με τον ίδιο, ιερέα.

Πάντως, ο ίδιος ιερέας φαίνεται πως έχει δημιουργήσει και άλλα προβλήματα. Σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου εκκλησιαστικού site, φέρεται ότι έχει προσλάβει στον κοιμητηριακό ναό έναν νεωκόρο, στέλεχος κόμματος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, ο οποίος έχει παραχωρήσει σε αλλοδαπούς ακίνητό του στα Μυκονιάτικα των Αγίων Αναργύρων.
Οι Πακιστανοί στους οποίους παραχωρήθηκε το ακίνητο το μετέτρεψαν σε παράνομο τζαμί, προκαλώντας προβλήματα στη γειτονιά.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως ο νεωκόρος με τις… ευλογίες του ιερέα μετέτρεψε το σπίτι σε άτυπο μουσουλμανικό τέμενος! Μάλιστα, φοβούνται να περάσουν τα βράδια έξω από τον χώρο, ενώ ανησυχούν και για την ασφάλεια των παιδιών τους.