Απίστευτο ξεκατίνιασμα στο My Style Rocks: «Είσαι τρελή» – «Είσαι κομπλεξική»

Βαριές κουβέντες ακούστηκαν στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ανάμεσα στη Σελένη και τη Νικόλ, με αφορμή την αρνητική κριτική που έκανε η πρώτη για το look που επέλεξε η δεύτερη.

«Εγώ δεν εντυπωσιάζομαι και ιδιαίτερα με αυτή την εικόνα. Δεν έχω να σου πω και πολλά, εσύ τα ξέρεις όλα ούτως ή άλλως», ανέφερε αρχικά η Σελένη, με τη Νικόλ να της απαντά ειρωνικά.

«Το να καταφέρεσαι εσύ με λέξεις εναντίον μου είναι οκ; Δεν με έβρισες πριν; Δεν μπορώ να το επαναλάβω», τόνισε η Σελένη.

«Ήσασταν μπροστά όλες. Τι είπα; Μου λέει: γιατί επαναλαμβάνεις συνέχεια το ότι δεν έχεις χάσει επεισόδιο;

Εγώ δεν είπα κάτι για τη Σελένη, είπα για εμένα και την Όλγα που σε όποια κατάσταση και να είμαστε ερχόμαστε στο παιχνίδι.

Αυτό είναι κόμπλεξ, μη νομίζεις ότι όλοι ασχολούνται με σένα. Αυτό δεν είπα επί λέξει και με είπε τρελή;», απολογήθηκε σε υψηλούς τόνους η Νικόλ.

H Κατερίνα Καραβάτου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Σ: Από πού προκύπτει ότι είμαι κομπλεξική απέναντί σου; Το λες συνέχεια, αυτό είναι το πρόβλημά σου, αυτό σε τρώει εσένα. Για σένα το είπες, για να καλυφθείς εσύ.

Ν: Λες βλακείες. Είναι τιμή μου που έχω παραβρεθεί σε όλα τα επεισόδια. Αυτό είναι, έχεις κόμπλεξ κορίτσι μου.

Σ: Έχω αποδείξει ποια είμαι εδώ και ποια έχει κόμπλεξ, κοίτα τον καθρέφτη για να δεις. Είσαι και διπρόσωπη και τρομερά θεατρίνα και ηθοποιός. Θες να φαίνεσαι η καλή.