Συστατικά:
-800 γρ. μπανάνες, καθαρισμένες
-250 γρ. φιστικοβούτυρο, απαλό
Για το σερβίρισμα:
-χωνάκια παγωτού
-50 γρ. φιστίκια, peanuts
-φύλλα μέντας
Μέθοδος Εκτέλεσης:
-Κόβουμε τις μπανάνες σε ακαθόριστα κομμάτια και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.
-Στη συνέχεια τις χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με 150 γρ. φιστικοβούτυρο για 1-2 λεπτά, μέχρι να διαλυθούν εντελώς τα κομμάτια της μπανάνας και να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
-Μεταφέρουμε το μείγμα στην κατάψυξη να σφίξει καλά, για περίπου 4 ώρες.
-Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι τα υπόλοιπα 100 γρ. φιστικοβούτυρο για να γίνει πιο υδαρές.
-Μοιράζουμε το παγωτό σε χωνάκια, περιχύνουμε με λίγο από το φιστικοβούτυρο, πασπαλίζουμε με peanuts και σερβίρουμε, αν θέλουμε, με φύλλα μέντας.