«Άπλωνα τα χέρια μου», παραδέχτηκε ο Κέβιν Σπέισι – «Λύγισε» σε συνέντευξή του

255

«Άπλωνα πολύ τα χέρια μου», παραδέχτηκε ο Κέβιν Σπέισι σε συνέντευξή του στην διάρκεια της οποίας μίλησε για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ενώ λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα αρκετές φορές.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός αθωώθηκε πέρσι για όλες τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων ανδρών μεταξύ 2001 και 2013 μετά από δίκη στο Λονδίνο, και το 2022 ένα αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε ακόμη μια αγωγή για σεξουαλική επίθεση. Ωστόσο, αυτή την περίοδο το όνομά του εμπλέκεται σε ακόμη μια δίκη με τη κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν άνδρα το 2008.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν σχετικά με τις κατηγορίες είπε ότι τα προηγούμενα χρόνια «άπλωνε πολύ τα χέρια του» και άγγιζε κάποιον σεξουαλικά χωρίς να γνωρίζει αν ο άλλος το ήθελε. Υποστήριξε πως δεν θεώρησε εγκληματική την συμπεριφορά του. «Θες να δεις αν είσαι ευγενικός, θες να δεις αν θα ανταποκριθούν θετικά», είπε.

Ο Μόργκαν τον ρώτησε: «Θα έλεγες ότι όλα αυτά ήταν συναινετικά ή ήταν μια προσπάθεια αποπλάνησης; Αν σε απωθήσουν τότε εξ ορισμού γίνεται μάλλον μη συναινετικό» και ο ηθοποιός απάντησε «Θα πρέπει να ενημερώσουν ότι δεν θέλουν, για να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι συναινετικό και να σταματήσει».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα γιατί δίνει πολλά χρήματα σε δικηγόρους ενώ ξέσπασε σε κλάματα για την οικονομική του κατάσταση. Ο Σπέισι ανέφερε πως το σπίτι του στην Βαλτιμόρη πωλήθηκε σε δημοπρασία γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει τους τεράστιους νομικούς λογαριασμούς.

Ανέφερε πως δεν ξέρει πού θα μείνει και ότι δεν ξέρει αν θα κηρύξει πτώχευση. Απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση πόσα χρήματα έχει πια στους λογαριασμούς του

 

Πηγή: NewsBreak.GR