Από 13.500 ευρώ στην Ελλάδα το ανανεωμένο Citroën C3!

Ξεκίνησε η διάθεση του ανανεωμένου Citroen C3 στην ελληνική αγορά, το οποίο προσφέρεται με τους κινητήρες βενζίνης 1.2 λτ. PureTech με 82 και 110 ίππους και τον πετρελαίου 1.5 λτ. BlueHDi των 100 ίππων.

Οι τιμές του ξεκινούν από 13.500 ευρώ στην πρώτη έκδοση 1.2 PureTech 82 Flair, από 15.400 ευρώ το 1.2 PureTech 110 Feel και από 15.800 ευρώ το 1.5 BlueHDi 100 Flair. Με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διατίθεται μόνο το βενζίνης των 110 ίππων, με τιμή εκκίνησης τις 17.200 ευρώ.

Στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Flair περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής κατεύθυνσης, σύστημα αναγνώρισης σημάτων ορίου ταχύτητας, ηχοσύστημα με μονόχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, air condition, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικοί καθρέπτες. Στην Feel διατίθενται ακόμα προβολείς ομίχλης, αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, αυτόματος κλιματισμός κ.λπ. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις διατίθενται ακόμα ζάντες αλουμινίου, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.

Εξωτερικά, το ανανεωμένο C3 διακρίνεται αρχικά από την πιο επιθετική του όψη και τα ακόμα πιο μοντέρνα χρώματα. Στο εμπρός άκρο συναντάται νέα μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα και ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, ενώ στο πλάι ξεχωρίζει το νέο σχέδιο των Airbumps. To ανανεωμένο C3 διευρύνει περεταίρω τις επιλογές προσωποποίησης και προσφέρει έως 97 χρωματικούς συνδυασμούς. Στο εσωτερικό του υπάρχουν νέες επενδύσεις και διακοσμητικά.

Ενισχυμένα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, τα οποία φτάνουν συνολικά τα 12. Υπάρχουν νέοι αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω συν τα συστήματα αυτόνομης πέδησης, προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης, κάμερα οπισθοπορείας, έλεγχος οχημάτων στις τυφλές γωνίες κ.α. Για τη συνδεσιμότητα και πολλές επιμέρους λειτουργίες του αυτοκινήτου, υπάρχει η οθόνη αφής των 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος του ανανεωμένου Citroen C3 είναι ο εξής παρακάτω: