Αποκάλυψη Καληώρα: Δεν υπήρξα πιστός αλλά όταν τέλειωσε ο γάμος μου με την Παπουτσή ήταν και ένας κορεσμός μετά από 15 χρόνια

Ο Θάνος Καληώρας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο, την απιστία και την οικογένειά του.

Για τον γάμο, την απιστία, αλλά και το πρόβλημα υγείας από το οποίο «έφυγε» η Τζέσυ Παπουτσή, ο Θάνος Καληώρας αποκάλυψε: «Δεν υπήρξα πιστός, αλλά όταν τέλειωσε ο γάμος μου με την Τζέσυ Παπουτσή, δεν ήταν μόνο θέμα απιστίας, άλλα και ένας κορεσμός μετά από 14-15 χρόνια γάμου. Μετά τον χωρισμό μας, δεν έλειψα από το παιδί μου ούτε μία μέρα, απλώς δεν κοιμόμασταν στο ίδιο σπίτι.

Υπήρχε το πρόβλημα της Τζέσυς με τον καρκίνο, το πάλευε πολύ γενναία, άλλα δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, έγινε τελείως ξαφνικά. Δεν προλάβαμε να προετοιμαστούμε, «έπεσε» ξαφνικά η Τζέσυ, άλλα και στο διάστημα που παρέμενε στο νοσοκομείο, είχαμε την ελπίδα ότι θα το ξεπεράσει».

«Η σύζυγος μου δεν θέλει να μιλάω για εκείνη, δεν εμφανίζεται ούτε σε φωτογραφίες, ούτε στην τηλεόραση, είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ο γιος μου ο Γιώργος, φυσικά και αποδέχτηκε τη σύζυγό μου, είμαστε τόσο δεμένοι που έχουμε βαπτίσει την εγγονή μου, τη μικρή Τζέσυ, είμαστε και νονοί της. Η μικρή Τζέσυ είναι σαν παιδί μου, άλλα ο γιος μου είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου, ο Γιώργος είναι η λατρεία μου», αποκάλυψε ο Θάνος Καληώρας σχετικά με τον γιο του.