Αποκάλυψη: Ο διπλός ρόλος του Ντάνου στο All Star Survivor (vid)

Σε ρόλο «μπαλαντέρ» θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο All Star Survivor.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο All Star Survivor, καθώς ο αγαπημένος παίκτης έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». του ALPHA.

Στην σημερινή εκπομπή δόθηκαν και οι λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα έχει ο «Ντάνος» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο ρόλος του θα είναι διπλός. Στον έναν θα τον δούμε στο κομμάτι της παρουσίασης. Συγκεκριμένα θα παρουσιάζει ένα εβδομαδιαίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο άλλος ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου θα είναι ως κόουτς-παίκτης. Θα είναι μία εβδομάδα στην κόκκινη ομάδα και μία στη μπλε για να ενθαρρύνει τους παίκτες. Στο πλαίσιο αυτό, θα μπορεί σε κάποια ματσαρίσματα να επιλέγεται από τους συμπαίκτες του για να αγωνιστεί.

Δεν θα μένει στην καλύβα με τους παίκτες, αλλά σε ξενοδοχείο που θα βρίσκεται κοντά στην παραλία. Ωστόσο, όσο διάστημα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο δεν θα έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο, καθώς δεν θα έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο. Επίσης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είναι όλες τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο. Θα πηγαίνει και θα επιστρέφει.