Απολογείται σήμερα ο Λιγνάδης: Ακολουθεί γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών

Ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή, για δύο πράξεις που του αποδίδονται, μία του 2010 και μία το 2015. Ταυτόχρονα, διά του συνηγόρου υπεράσπισης του, Αλέξη Κούγια, έχει από χθες καταθέσει ένσταση ακυρότητας της προδικασίας και αναμένεται η έκδοση βουλεύματος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ακολουθεί τη γραμμή της πλήρους άρνησης των κατηγοριών και δια μέσω του κ. Κούγια έχει προαναγγείλει την κατάθεση μηνύσεων, την κατάθεση μηνύσεων για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος των δύο προσώπων που τον κατηγορούν.

Θα υποστηρίξει ότι βρισκόταν αλλού – Θα προσκομίσει ημερολόγιο

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης υποστηρίζει πως το χρονικό διάστημα για το οποίο τον κατηγορούν ότι προέβη στις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται, βρισκόταν σε άλλα μέρη. Μάλιστα, θα προσκομίσει ένα ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφε την καθημερινότητα, τις κινήσεις και τις συναναστροφές του. Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρισκόταν σε διαφορετικά μέρη από εκείνα που τον τοποθετούν τα φερόμενα θύματά του. «Έχει προσωπικό ημερολόγιο χειρόγραφο. Για την μια περίπτωση που λέει ότι βρισκόντουσαν τον Αύγουστο στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, στο ημερολόγιο αναφέρει από τις 2-10 Αυγούστου ήταν στην Αίγυπτο, από τις 10-19 στην Επίδαυρο, από τις 19-26 στην Πάτρα και στη συνέχεια στην Κόρινθο» είπε ο κ. Κούγιας.